malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Haziran 2024 - 16:14 Yorum: 0

Vali Coşkun Kurban Bayramını kutladı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle kucaklaşmak bizleri daha da güçlü kılacaktır” dedi.Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı. Vali Coşkun, mesajınd...

Vali Coşkun Kurban Bayramını kutladı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle kucaklaşmak bizleri daha da güçlü kılacaktır” dedi.
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı. Vali Coşkun, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bayramlar; mutlulukların paylaşıldığı, dargınlıkların unutularak birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının güçlendirildiği, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan müstesna günlerdendir.
Bayramları vesile bilerek, aziz şehitlerimizi ve kıymetli ailelerini bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, akrabalık, komşuluk ve dostluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle kucaklaşmak bizleri daha da güçlü kılacaktır.
Valiliğimiz, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla gerekli tedbirleri almıştır.
Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için herkesi bir kez daha trafik kurallarına riayet etmeye çağırıyorum.
Unutmayalım ki, en büyük bayram, sevdiklerimizle birlikte olmaktır.
İnsanlığın barışa, merhamete, huzura en fazla ihtiyaç duyduğu bu dönemde, Kurban Bayramı’nın manevi atmosferinin tüm insanlığı kuşatmasını diliyorum.
Bu vesileyle mübarek Kurban Bayramı’nın İslam âlemine, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, mazlumların gözyaşının dinmesini temenni eder, siz kıymetli vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ederim”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri