Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Mayıs 2024 - 17:54 Yorum: 0

Vali Demirtaş önlüğü giydi tezgahın başına geçti

Türk Mutfağı Haftasının 2. gününde Vali Mahmut Demirtaş, önlük giyip tezgahın başına geçti. Bursa’nın meşhur lezzetlerinden olan pideli köfteyi Vali Demirtaş hazırladı.Türk mutfağının tarihi ve kültürel mirasını tanıtmak hedefiyle düze...

Vali Demirtaş önlüğü giydi tezgahın başına geçti

Türk Mutfağı Haftasının 2. gününde Vali Mahmut Demirtaş, önlük giyip tezgahın başına geçti. Bursa’nın meşhur lezzetlerinden olan pideli köfteyi Vali Demirtaş hazırladı.
Türk mutfağının tarihi ve kültürel mirasını tanıtmak hedefiyle düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" çerçevesinde etkinlikler başladı. Vali Mahmut Demirtaş, yerel tatların en özgün hallerini deneyimlemek için uzman şeflerin rehberliğinde coğrafi işaretli ürünlerle hazırlanan ve Bursa’nın meşhur lezzetlerinden olan pideli köfteyi hazırladı.
BTSO Mutfak Akademi’de önlük giyip tezgah başına geçen Vali Demirtaş, "Pideli köfte, sadece bir yemek değil, aynı zamanda Bursa’nın zengin kültürel mirasının bir parçası. Bu lezzeti sizlerle paylaşmaktan ve Bursa’mızın gastronomi kültürünü yaşatmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu