Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 01 Mayıs 2024 - 12:52 Yorum: 0

Vali Eldivan ve Başkan Memiş KUDAKA yönetim kurulu toplantısına katıldı

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş, Erzurum’da gerçekleşen Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Yönetim Kurulunun 154’üncü toplantısına katıldı.Yönetim Kurulu Başkanı Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin b...

Vali Eldivan ve Başkan Memiş KUDAKA yönetim kurulu toplantısına katıldı

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş, Erzurum’da gerçekleşen Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Yönetim Kurulunun 154’üncü toplantısına katıldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven, ajans çalışmalarına ilişkin yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi. Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmasıyla sona erdi.
Toplantıya Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu’nun yanı sıra Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Şahin, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Oktay Güven ve ajans uzmanları katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber