Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2024 - 11:18 Yorum: 0

Vali Hüseyin Aksoy’dan, Anneler Günü mesajı

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, yaklaşan Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Anneler Günü mesajı yayımladı Anneliğin yüceliğine vurgu yapan Vali Hüseyin Aksoy, başta şehit anneleri olmak üzere tüm ann...

Vali Hüseyin Aksoy’dan, Anneler Günü mesajı

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, yaklaşan Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Anneler Günü mesajı yayımladı Anneliğin yüceliğine vurgu yapan Vali Hüseyin Aksoy, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
Vali Aksoy’un mesajında, "Annelerimiz, hayatımız boyunca derin ve benzersiz bir sevgiyle bağlandığımız, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Hayatları boyunca büyük özveri, karşılıksız sevgi ve sınırsız hoşgörüleriyle çocuklarını eğitip, kişiliklerini biçimlendirmek ve onu bir yetişkin durumuna getirmek, annelerin yakınmadan, tüm yürekleriyle yerine getirdiği yüce bir uğraştır. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın iyi birer insan, duyarlı birer vatandaş olarak yetişmelerini sağlamak öncelikle annelerimizin sorumluluğundadır. Annelerimizin bu güç, ancak kutsal görevlerini severek yerine getirdiklerine inanıyorum. Annelerimizi ne kadar çok sevdiğimizi söylemek için yılın bir gününü beklemek yerine, onları her gün anmalı, hayatlarını kolaylaştırmak için üstümüze düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Edindikleri bilgi, birikim ve yaşam deneyimlerini çocuklarına aktararak, onların insanları, dünyayı, hayatı seven mutlu bireyler olmaları için özveriyle gece gündüz uğraş veren, her biri sevgi sembolü olan, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, esenlikler diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu