Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Kasım 2022 - 10:38 Yorum: 0

Vali Kızılkaya seramik fabrikasının yeni yatırım süreçleri hakkında bilgi aldı

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, seramik sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikayı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Kızılkaya seramik fabrikasının yeni yatırım süreçleri hakkında bilgi aldı

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, seramik sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikayı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Kızılkaya, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ile birlikte Bilecik'in Söğüt ilçesinde bulunan granit ve mozaik taşlarını kapsayan ürün yelpazesi ile üretim yapan fabrikayı ziyaret etti. Fabrika yetkilisinden üretim kapasitesi ve yeni yatırım süreçleri hakkında bilgi alan Vali Kızılkaya, üretim tesislerini gezdi. Sanayi kuruluşlarının istihdamın yanı sıra ekonomiye de büyük katkıda bulunduğunu söyleyen Vali Kızılkaya, "İlimiz üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan ve ülke ekonomisinin gelişmesine büyük katkıda bulunan önemli bir sanayi kenti. Seramik bakımından önemli bir konumda. İstihdam sağlayan ve üretim yapan iş arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber