Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Kasım 2022 - 14:03 Yorum: 0

Vali Mete Buhara, Kaman ilçesinde inceleme de bulundu

Kaman ilçesini ziyaret eden Vali Mete Buhara, ilçede devam eden yatırımları yerinde inceleyerek ilçe Kaymakamı Mehmet Usta ve yetkililerden bilgi aldı.

Vali Mete Buhara, Kaman ilçesinde inceleme de bulundu

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Kaman ilçesinde incelemede bulundu.

Kaman ilçesini ziyaret eden Vali Mete Buhara, ilçede devam eden yatırımları yerinde inceleyerek ilçe Kaymakamı Mehmet Usta ve yetkililerden bilgi aldı. Yapımında sona gelinen ve inşaatı devam eden bazı kurum binalarında incelemelerde bulunan Vali Buhara, Kaman Gençlik Merkezini de ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Kaman Gençlik Merkezinde kurs gören gençlerle de sohbet eden Vali Mete Buhara, gençlerin derslerini izledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber