Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2022 - 16:53 Yorum: 0

Vali Oktay, 5.9’luk depremde Sakarya’da 93 yapının hasar gördüğünü açıkladı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem, Sakarya'da da hasara neden oldu.

Vali Oktay, 5.9’luk depremde Sakarya’da 93 yapının hasar gördüğünü açıkladı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem, Sakarya'da da hasara neden oldu. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, deprem sonrası 177 hasar ihbarı alındığını, 87 yapının az, 1 yapının orta ve 5 müstakil konutun ise ağır hasarlı olduğunu açıkladı.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem Sakarya'da da hissedilmişti. Deprem sonrasında şehir genelinde 177 yapı ile ilgili hasar ihbarı alındı. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, depremin şehirde meydana getirdiği hasara ilişkin açıklaya yaptı. Vali Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlimiz genelinde yaşanan deprem sonrası hasar ihbarı aldığımız 177 yapının tamamında ekiplerimizce yerinde inceleme yapılmış; 84 yapının hasarsız, 87 yapının az hasarlı, 1 yapının orta hasarlı ve 5 müstakil konutun ağır hasarlı olduğu tespit edilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber