Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 01 Mayıs 2024 - 15:09 Yorum: 0

Vali Pehlivan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ni ziyaret etti

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde (Akkuyu NGS) incelemelerde bulundu.Gülnar ilçesinde yapımı devam eden santralde beraberindeki heyetle incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, çalışmalarda gelinen son aşama...

Vali Pehlivan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ni ziyaret etti

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde (Akkuyu NGS) incelemelerde bulundu.
Gülnar ilçesinde yapımı devam eden santralde beraberindeki heyetle incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, çalışmalarda gelinen son aşama hakkında bilgi aldı. Vali Pehlivan, Gülnar Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Akkuyu NGS Kamu Kurumları ile İlişkiler ve Uluslararası İşbirliği Yönetici Direktörü Aleksei Frolov ve yetkililerin katılımıyla güvenlik, asayiş, iş sağlığı ve güvenliği ile inşaat çalışmalarında gelinen aşama ve çeşitli hususların ele alındığı toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra Akkuyu NGS içerisinde yapımı devam eden ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Akkuyu NGS Jandarma Komando Koruma Tabur Komutanlığı’na tahsis edilecek hizmet binasında incelemelerde bulunan Pehlivan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Nükleer Düzenleme Kurumu’na ait birimi de ziyaret etti. Akkuyu Nükleer Güç Santrali Jandarma Komando Koruma Tabur Komutanlığı Denetleme Defteri’ni imzalayan Pehlivan, yürütülen çalışmalar hakkında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy ve Tabur Komutanı Binbaşı Ali Soner Bozan’dan bilgi aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber