Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Şubat 2022 - 13:38 Yorum: 0

Vali Pehlivan, Cizre’de pasta yapımı ve sunumu kursiyerleriyle bir araya geldi

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü(ÇOGEP) projesi kapsamında açılan pasta yapımı ve sunumu kursu alan kadın kursiyerlerle...

Vali Pehlivan, Cizre’de pasta yapımı ve sunumu kursiyerleriyle bir araya geldi

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü(ÇOGEP) projesi kapsamında açılan pasta yapımı ve sunumu kursu alan kadın kursiyerlerle bir araya geldi.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Umuda Açan Nergis Çiçekleri adlı Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) projesi kapsamında ve İlçe Halk Eğitim Merkezi ile 18-24 yaş arası kadınlar için pasta yapımı ve sunumu kursu açılmıştı. Şehit Salih Hüseyin Parça Kalekolunda kursiyerlerle bir araya gelen Vali Pehlivan, usta öğretici ve kursiyerlerden bilgiler aldı, bir süre sohbet etti, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Vali Pehlivan'a, Cizre Kaymakam Vekili ve Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Okan Talay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Reşit Sevgi eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber