Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 04 Mayıs 2024 - 10:56 Yorum: 0

Vali Sarıibrahim, dolunun zarar verdiği arazilerde incelemelerde bulundu

Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, yağan dolu nedeniyle zarar gören tarım arazileri ile meyve bahçelerinde incelemelerde bulundu.Merkeze bağlı Kılbasan köyünde zarar gören arazileri gezerek yerinde inceleyen Vali Sarıibrahim, İl...

Vali Sarıibrahim, dolunun zarar verdiği arazilerde incelemelerde bulundu

Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, yağan dolu nedeniyle zarar gören tarım arazileri ile meyve bahçelerinde incelemelerde bulundu.
Merkeze bağlı Kılbasan köyünde zarar gören arazileri gezerek yerinde inceleyen Vali Sarıibrahim, İl Tarım ve Orman Müdürü Hatice Bulut’tan bilgi alarak dolu afetinden zarar gören çiftçilere geçmiş olsun temennisinde bulundu. Zararın boyutunun belirlenmesi için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çalışmaların süratle başlatıldığını ve çalışmalar sonucunda hasarın giderilmesi için gerekli başvuruların yapılacağını ifade eden Vali Sarıibrahim, “İlimizde yoğun dolu yağışı ve sert rüzgarla beraber özellikle elma bahçeleri, buğday, arpa, şeker pancarı ekili arazilerimizde zarar oluştu. Tespit faaliyetlerimiz dün itibarıyla başladı. Yaklaşık 21 köyümüzde zarar tespitlerini hızlı bir şekilde tamamlayıp hem Bakanlığımız hem Cumhurbaşkanlığımız nezdinde gerekli girişimlerde bulunacağız” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber