Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:59 Agora Fintech Fuarı, global finans ve teknoloji temsilcilerini İstanbul’da...13:59 Lastiği patlayan araç takla atıp şarampole devrildi: 1 ölü, biri bebek 2 ki...13:59 Isparta’da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı13:57 Şehitler Abidesi’nde SOLOTÜRK gösterisi nefesleri kesti13:55 Kanala düşen tosunu itfaiye kurtardı13:55 Muğlaspor başkanı Kıyanç” Şampiyonluğa giderken şehri harekete geçirmeliyiz...13:55 Marmaris’te açıkta demirleyen gezi teknesi battı13:54 Turizmde Sivas hızına hız katacak13:52 YÖK Başkanı Özvar: "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınını...13:50 Doğum gününde minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti13:48 Karabük’te uyuşturucu operasyon: 2 gözaltı13:48 Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “Uyku apnesi tanısı konan kişilerin ehli...13:47 Kazada ağır yaralanan genç 14 gün sonra hayatını kaybetti13:46 Akbank, geliştirdiği ‘büyük dil modeli’ ile müşterilerine hizmet verecek13:46 Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü...13:46 Başkan Köksal Üniversite öğrencileri ile buluştu13:46 Yargıtay Başkanlığı seçiminde 25. turda da sonuç çıkmadı13:45 Kahreden kaza kamerada: Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı13:43 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 177 kilometrelik Bodrum - Kuşada...13:43 Kardeşi ve işçisi silahlı saldırıda öldürülen adam: “Planlanmış, alçakça ya...
23 Nisan
Ekonomi 01 Şubat 2023 - 13:18 Yorum: 0

Vali Yiğitbaşı: “Kadın istihdamı her zaman önceliğimiz”

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kadın istihdamına büyük önem verdiklerini kaydederek, "Özellikle ev hanımlarının İŞKUR gibi...

Vali Yiğitbaşı: “Kadın istihdamı her zaman önceliğimiz”

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kadın istihdamına büyük önem verdiklerini kaydederek, "Özellikle ev hanımlarının İŞKUR gibi kurumlar aracılığıyla eğitilmesi ve çalışma hayatına dâhil edilmesi için gerçekleştirilecek tüm uygulamaların valilik olarak arkasındayız" dedi.

Vali Yiğitbaşı, İŞKUR İl Müdürlüğü bünyesinde organize edilen İş Kulübü'nde iş hayatına katılım amacıyla özgeçmiş hazırlama, beden dili kullanımı ve mülakat teknikleri eğitimlerine katılan kadınlarımıza katılım belgelerini verdi. Özellikle ev hanımlarına hitap eden proje kapsamında İş Kulübü'nde eğitim alan kadınları tek tek tebrik eden Vali Yiğitbaşı, İŞKUR çalışanlarını da tebrik ederek şunları söyledi:

"Biliyorsunuz ki kadın istihdamı her zaman önceliğimiz. Özellikle ev hanımlarının İŞKUR gibi kurumlar aracılığıyla eğitilmesi ve çalışma hayatına dâhil edilmesi için gerçekleştirilecek tüm uygulamaların valilik olarak arkasındayız. Bu vesileyle burada eğitimlerini tamamlayan tüm kadınlarımızı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Üç yıllık bir çalışma sonucunda 102 bin dosyayı dijital ortama aktaran İŞKUR İl Müdürlüğünde tarama süreci sonlanan 1.2 milyonuncu evrakı Vali Yiğitbaşı tarayarak dijital ortama aktardı. Vali Yiğitbaşı ayrıca evrakların dijital ortama aktarım sürecini Afyonkarahisar İŞKUR'un Türkiye'de ilk tamamlayan kurum olduğunu vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber