malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Haziran 2024 - 00:17 Yorum: 0

Validen sıfır noktasında bayramlaşma

Türkiye’nin Yunanistan sınırındaki Sinekli Hudut Karakolu’nu ziyaret ederek birtakım incelemelerde bulunan Vali Yunus Sezer, sınır güvenliği ve yapılan faaliyetler ile ilgili yetkililerden bilgi alışverişinde bulundu.Vali Yunus Sezer,...

Validen sıfır noktasında bayramlaşma

Türkiye’nin Yunanistan sınırındaki Sinekli Hudut Karakolu’nu ziyaret ederek birtakım incelemelerde bulunan Vali Yunus Sezer, sınır güvenliği ve yapılan faaliyetler ile ilgili yetkililerden bilgi alışverişinde bulundu.
Vali Yunus Sezer, Kurban Bayramı dolayısıyla Yunanistan sınırında bulunan Sinekli Hudut Karakolu’nda görev yapan kahraman Mehmetçik ile bir araya geldi. Karakol ziyaretinde Mehmetçikler ile sohbet eden Vali Sezer, Türk milletinin her bir ferdinin Mehmetçik ile gurur duyduğunu belirtti. Vali Sezer incelemelerinin ardından çalışmalarla ilgili yetkililer konuştu, güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri