Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Nisan 2024 - 20:46 Yorum: 0

Valinin koktuğunu devralan depremzede Ali’nin sözleri yürek ısıttı

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’dan 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu devralan depremzede öğrenci Ali Emir Yardımcıoğlu’nun 4-5 katlı sağlam binalar ve okullar yaptıracağını söylemesi yürekleri ısıttı. Vali Masatlı ise,...

Valinin koktuğunu devralan depremzede Ali’nin sözleri yürek ısıttı

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’dan 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu devralan depremzede öğrenci Ali Emir Yardımcıoğlu’nun 4-5 katlı sağlam binalar ve okullar yaptıracağını söylemesi yürekleri ısıttı. Vali Masatlı ise, depremzede çocukları en kısa sürede yeni okullarına kavuşturacaklarını söyledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Şehit İlker Uylaş İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı. Koltuğunu çocuklara devreden Vali Masatlı, çocukların isteklerini dinleyerek, onlarla sohbet etti. Vali Masatlı’dan koltuğu devralan 4’ncü sınıf öğrencisi Ali Emir Yardımcıoğlu, “6 Şubat depremlerinden çok zarar gören Hatay’ımızı yeniden yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışacağım. Bunun için en fazla 4-5 katlı sağlam binalar yapacağım. Parklar, çocuk oyun alanları yapmak istiyorum. Yıkılan okullarımızın yerine sağlam ve güzel okul binaları yapıp, konteynerlerde eğitim gören öğrencilerimizi yapılan yeni binalara almayı hedefliyorum" dedi.
Hatay Valisi Mustafa Masatlı da koltuğu devrettiği küçük çocuğa kentte yürütülen çalışmaları hatırlatarak, önümüzdeki yıldan itibaren yeni okulların hizmete gireceğini söyledi. Ziyarette Vali Masatlı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber