Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 02 Mayıs 2024 - 15:51 Yorum: 0

Van’da 8 sınıflı anaokulunun açılışı yapıldı

Van Valisi Ozan Balcının katılımıyla Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içerisinde yapımı tamamlanan 8 sınıflı anaokulunun açılışı yapıldı.Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Memet Aslan’ın da katıldığı açılış töreninde konuşan Vali Balc...

Van’da 8 sınıflı anaokulunun açılışı yapıldı

Van Valisi Ozan Balcının katılımıyla Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içerisinde yapımı tamamlanan 8 sınıflı anaokulunun açılışı yapıldı.
Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Memet Aslan’ın da katıldığı açılış töreninde konuşan Vali Balcı, anaokullarına çok önem verdiğini belirterek, “İlimizde 577 sınıftan oluşan 111 yeni anaokulu yaptık. 7 anaokulun inşaatı devam ediyor. Bu okullar Van’ın geleceğine yapılan yatırım, çocukların eğitimine, akademik başarılarına katkı demektir. Eğitim bizim en öncelikli meselemizdir. Eğitimcilerimiz çok güzel işler yapıyorlar. Çocuklarımızın eğitimine yaptıkları anlamlı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. OSB içerisinde yaptığımız okulun farklı bir önemi var. Bu anaokulu Van’daki kadınlara verilen önemdir. Emeklerine saygıdır. Çünkü OSB içerisinde üretim yapan çok kıymetli iş insanları var. Bunların küçük çocukları var. Onların eğitimine katkı sağlamak için yaptık. Anaokulunun yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra sınıfları dolaşan Vali Balcı, çocukların etkinliklerini de izleyerek kitap hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber