Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:15 Trive Yatırım yatırımcıları Dijital Kurye ile hesap açabilecek15:15 Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaş...15:13 Başkan Özlü “Ülkemizin kalkınmasının ardındaki büyük güç”15:12 Erzurum Teknik Üniversitesi’ne Avrupa finalinden 3 ödül15:12 ABD’li öğrencilerin Gazze eylemlerine, Fırat Üniversitesinden 3 dilde deste...15:12 Dünya, Türk hekimlerini parmakla gösteriyor15:11 Şile’de 10 bin fidan, Filistinli şehitler için toprakla buluşturuldu15:11 Başkan Yalçın’dan ‘Türkiye’de Yönetim’ dersi15:10 "Hırsızlık" suçundan aranıyordu, uyuşturucuyla yakalandı15:09 Otoparktan çıkışını engelleyen otomobile yumurta fırlatıp aracıyla çarptı15:09 Çal Belediyesinin borcu 73 milyon lira olarak açıklandı15:07 Başkan Ünlü, “Tüm emekçilerimize gösterdikleri çaba için yürekten teşekkür...15:05 Merkez Bankası Başkanı Karahan: “Yılsonu enflasyon beklentilerinin halen ta...15:04 Kütahyalı asker, 2 yıldır devam eden hayat mücadelesini kaybederek şehit ol...15:03 Netanyahu: "Anlaşma olsun ya da olmasın Refah’a karadan gireceğiz"15:03 İsrail polisi, Kudüs’te Türk vatandaşını öldürdü15:02 Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi15:01 Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü15:00 Eğitim-Bir-Sen’den Ankara’da öğrencisi tarafından bıçaklanan öğretmen için...14:58 Döner Avrupa ile kültürel bütünleşmenin simgesi oldu
Güncel 23 Ekim 2014 - 18:03 Yorum: 0

Van'da MERS virüsü şüphesi

Erciş'te fenalaşan ve Van'a getirilen kişi MERS virüsü şüphesiyle gözlem altına alındı

Van'da MERS virüsü şüphesi

VAN (AA) - Erciş ilçesinde fenalaşan ve Van'a getirilen kişi MERS virüsü şüphesiyle gözlem altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Erciş ilçesine bağlı Çakırbey Mahallesi'nde oturan Z.Y, ishal, yüksek ateş, bulantı ve kusma şikayetiyle Erciş Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Burada yapılan muayene sonrası hastanın, MERS virüsü şüphesiyle Van'a sevkine karar verildi.

Bunun üzerine Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nden özel kıyafetli ekip hastayı almak için yola çıktı. Ambulansın gelmesini bekleyen hasta, buradan habersiz ayrılınca hastane yetkilileri durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Güvenlik güçlerinin yaptığı arama çalışması sonucunda kısa süre sonra Zafer Y'nin, evine doğru gittiği öğrenildi.

Zafer Y, daha sonra Van'dan gelen özel kıyafetli sağlık görevlileri tarafından güvenli bir şekilde evinden alınarak ambulansla Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Nöroloji servisinde oluşturulan izole edilmiş özel bir odaya alınan hastayla ilgilenen birim çalışanlarına da maske dağıtıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber