Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Nisan 2022 - 14:33 Yorum: 0

Van’da Mescid-i Aksa’ya düzenlenen saldırılar kınandı

Van'daki sivil toplum kuruluşları tarafından, Mescid-i Aksa'da Filistinlilere yönelik düzenlenen saldırılar kınandı.

Van’da Mescid-i Aksa’ya düzenlenen saldırılar kınandı

Van'daki sivil toplum kuruluşları tarafından, Mescid-i Aksa'da Filistinlilere yönelik düzenlenen saldırılar kınandı.

Geçtiğimiz günlerde işgal altındaki Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya sabah namazı kılmak için gelen binlerce Müslüman'a İsrail polisinin saldırması sonucu çok sayıda kişi yaralanmıştı. Van'daki sivil toplum kuruluşları da İsrail'in bu saldırılarını kınamak üzere bir basın açıklaması ve dua programı düzenledi.

Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar, öğle namazını müteakip Hazreti Ömer Cami avlusunda bir araya geldi. Çok sayıda STK ve vatandaş burada İsrail aleyhine sloganlar attı. Sloganların ardından okunan basın açıklaması ve duanın ardından grup sessiz bir şekilde dağıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber