Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 09 Mayıs 2024 - 10:13 Yorum: 0

Van’ın dağlarında kış, ovalarında bahar güzelliği yaşanıyor

Van’ın dağlarında kış mevsimi yaşanırken, ovalar ve tarım arazileri yeşilin tonlarına büründü.Her mevsim ayrı bir güzelliğiyle ön plana çıkan Van’da, mayıs ayının ikinci haftasında etkili olan kar yağışı kış mevsiminden kalma günler ya...

Van’ın dağlarında kış, ovalarında bahar güzelliği yaşanıyor

Van’ın dağlarında kış mevsimi yaşanırken, ovalar ve tarım arazileri yeşilin tonlarına büründü.
Her mevsim ayrı bir güzelliğiyle ön plana çıkan Van’da, mayıs ayının ikinci haftasında etkili olan kar yağışı kış mevsiminden kalma günler yaşatıyor. Van’ın doğusunda bulunan ve İpekyolu ilçesi ile Gürpınar ilçesi sınırları içerisinde kalan 3 bin 204 rakımlı Erek Dağı, zirvesindeki kar örtüsü ile kış manzarası oluştururken yamaçlarındaki tarım arazileri yeşilin tonlarına büründü. Yeşilin, sarının ve beyazın buluştuğu Erek Dağı eteklerinde kartpostallık görüntüler oluştu. Koyunların karlı dağların eteklerindeki meralarda otlaması da ayrı bir güzellik oluşturdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber