Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mayıs 2024 - 20:01 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:01 Yorum: 0

Başkan Büyükgöz, Kirazpınar sakinlerini dinledi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, halk meclisi toplantıları kapsamında Kirazpınar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Büyükgöz, Kirazpınar sakinlerini dinledi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, halk meclisi toplantıları kapsamında Kirazpınar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Emlak Konut Alpaslan İlkokulu toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; belediye başkan yardımcıları Dursun Ali Arslan, Selamet Güner, Yusuf Burkut, Mehmet Dinç, Remzi Şeker, ilgili birim müdürleri, AK Parti İlçe teşkilatı yöneticileri ve mahalleli katıldı. Hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde devam eden çalışmalar ve belediyecilik çalışmalarına ilişkin bilgi veren Zinnur Büyükgöz, "Anlattık, dinledik, meşveret ettik. Hamdolsun; katılımcı yerel yönetim anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz halk meclislerimiz ziyadesiyle verimli geçiyor. Değerli mahalle sakini kardeşlerime katılımlarından ve katkılarından ötürü bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. El birliğiyle ve gönül gönüle vererek Gebze'mizi daha modern bir kent haline birlikte dönüştüreceğiz inşallah" dedi. Başkan Büyükgöz, belediye hizmetlerine ilişkin sunumunun ardından Kirazpınar Mahallesi sakinlerinin sorularını cevaplandırdı, talep ve isteklerini dinledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber