Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 03 Şubat 2023 - 12:18 Yorum: 0

Vatandaşlar, Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt’a yağlı boya portresi hediye etti

Halk Günleri çerçevesinde Esenyurtluların istek ve taleplerini tek tek dinleyerek çözüm yolları arayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a...

Vatandaşlar, Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt’a yağlı boya portresi hediye etti

Halk Günleri çerçevesinde Esenyurtluların istek ve taleplerini tek tek dinleyerek çözüm yolları arayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a vatandaşlar tarafından kendisinin resmedildiği karma teknikle yapılan tablo hediye edildi.

Esenyurtlular ile buluşmak için düzenlenen "Halk Günleri" programı devam ediyor. Seyhan Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleşen halk günlerine katılan vatandaşlar, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'la birebir görüşerek taleplerini dile getirdi. Vatandaşların taleplerini özveriyle dinleyen Başkan Bozkurt, bu taleplere dair çözüm yolları aradı. Çözümlerin daha hızlı ve verimli olması için ilgili belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerine yönlendirmeler yapıldı. Gün boyu devam eden görüşmelerde farklı bir an yaşanarak vatandaşlar tarafından Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a kendisinin resmedildiği yağlı boya portresi hediye edildi. Tabloyu beğenen Başkan Bozkurt vatandaşlara teşekkür etti.

Atık malzemeler sanat eserine dönüştü

Esenyurtluların isteklerini belirttiği halk günlerinde, güzel sanatlar mezunu olan iki vatandaş geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı çalışmaları Başkan Bozkurt'a sunarak, bu çalışmaları sergileyebilecekleri bir yer talebinde bulundu. Atık malzemelerden yapılan ürünleri çok beğendiğini söyleyen Başkan Bozkurt, gereken tüm desteği vereceğini ifade etti.

Konut mağdurlarına destek

Yenikent Mahallesi 708 ve 709. Sokak'ta kat mülkiyeti nedeniyle sorun yaşayan konut mağdurları halk gününe gelerek Başkan Bozkurt'tan bu konuda yardım istedi. Konut mağdurlarını tek tek dinleyen Bozkurt, hukuki anlamda kendilerine her türlü desteği vereceğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber