Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2024 - 21:59 Yorum: 0

Vatandaşlardan CHP’li başkana iftar tepkisi: "Orucumu parayla aldığım suyla açtım"

Edirne’de CHP’li belediyenin düzenlediği iftar etkinliğine katılan vatandaşlar, plansız hazırlanan iftar yemeğinde oruçlarını açamayınca belediye başkanına tepki gösterdi.Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde CHP’li Özlem Becan’ın yönetiminde...

Vatandaşlardan CHP’li başkana iftar tepkisi: 'Orucumu parayla aldığım suyla açtım'

Edirne’de CHP’li belediyenin düzenlediği iftar etkinliğine katılan vatandaşlar, plansız hazırlanan iftar yemeğinde oruçlarını açamayınca belediye başkanına tepki gösterdi.
Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde CHP’li Özlem Becan’ın yönetimindeki Uzunköprü Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği etkinliği planlama hatası yüzünden fiyaskoya döndü. Onlarca vatandaş iftar yemeği için oturacak yer bulamazken, yemeklerin de bitmesiyle sinirler gerildi.
Oruç tutan vatandaşlar, belediyenin iftar etkinliğine oruçlarını açamayınca, çareyi marketten su ve bisküvi alarak oruçlarını açmakta buldu.
Duruma tepki gösteren bir vatandaş ise, "CHP’ye benden ve mahallemden oy yok. İftar düzenlemiş başkan, ben orucumu parayla aldığım suyla açtım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber