Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 11 Mayıs 2016 - 14:53 Yorum: 0

Veterinerlik Fakültesi Öğrencileri Burdan Yumurta’yı Ziyaret Etti

Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 20 kişilik öğrenci grubu, hayvan besleme ve beslenme hastalıkları A.B.D. Öğretim Üyesi...

Veterinerlik Fakültesi Öğrencileri Burdan Yumurta’yı Ziyaret Etti

Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 20 kişilik öğrenci grubu, hayvan besleme ve beslenme hastalıkları A.B.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülay Deniz eşliğinde Burdan Yumurta tesislerini ziyaret etti.

Üretim ve paketleme tesisini gezen grup, Burdan Yumurta Canlı Faaliyetler Müdürü Hakan İsmet Tünaydın'dan tesis ve üretim prosesleri hakkında bilgi aldı. Burdan Yumurta tesisleri ile ilgili hayranlıklarını dile getiren öğrenciler, ziyaretin, bundan sonraki eğitimlerinde bir dönüm noktası olduğunu, sahadaki gözlemlerinin mesleki gelecekleri açısında çok ciddi faydalar sağladığını dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber