Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Nisan 2024 - 19:22 Yorum: 0

Vincenzo Montella, UEFA Pro Lisans Programı’na konuk oldu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, TFF’nin Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı’na konuk oldu.UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim...

Vincenzo Montella, UEFA Pro Lisans Programı’na konuk oldu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, TFF’nin Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı’na konuk oldu.
UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı çerçevesinde düzenlenen söyleşiye katılan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, teknik direktörlük felsefesini ve A Milli Takım’daki çalışmalarını anlattı. Programın ilk modülünün ana teması olan iletişim konusuna da değinen Montella, meslek hayatından örneklerle iletişim alanındaki yaklaşımlarını aktardı. Vincenzo Montella ayrıca aday antrenörlerin sorularını da yanıtladı.
Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin konuşmasının ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’ya plaket takdim etti.
İlk yüz yüze eğitimi gerçekleştirilen UEFA Pro Lisans Programı’na 24 aday antrenör katılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber