VIP araçta seyyar olarak botoks, yağ aldırma, yüz gençleştirme ve diş beyazlatma işlemleri yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şahsın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına mağdur ettiği Hicran Çukur tepki gösterdi. Çukur, “Tek hata...
VIP araçta seyyar olarak botoks, yağ aldırma, yüz gençleştirme ve diş beyazlatma işlemleri yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şahsın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına mağdur ettiği Hicran Çukur tepki gösterdi. Çukur, “Tek hatam diplomalarına bakmamak oldu” dedi.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kurduğu internet sitesi ve sosyal medya üzerinden kendisini doktor olarak tanıtarak evinde ve VIP aracında seyyar olarak botoks, yağ aldırma, yüz gençleştirme ve diş beyazlatma işlemleri yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli R.G.’nin adliyedeki işlemlerin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına 2 yıl önce mağduru olan Hicran Çukur tepki gösterdi. İki yıl önce R.G.’ye işlem yaptıran ve yüzünde kalıcı izler kaldığını belirten Hicran Çukur, tek mağdurun kendisinin olmadığının, yurt dışından insanların da tehdit nedeniyle sessiz kaldığını ileri sürdü.
“Tutuklu yargılanması lazım”
R.G.’nin kendisini dermatolog olarak tanıttığını ve güven verdiğini söyleyen Çukur, “İki yıl önce bir işlem yaptırmıştım, kendisini bana doktor, dermatolog olarak tanıtmıştı. Bende inanmıştım. Güzellik merkezi olarak VIP bir araç kullanıyor. Bunun içinde işlemler yapıyor. Bende işlem yaptırdım ve kalıcı hasarlar oluştu. Tedavi gördüm, ama geçmeyen birkaç lekem kaldı. Ben kendisinden suç duyurunda bulunmuştum. Dün gözaltına alındığını duydum, ama bugün adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığını öğrendim. Ben eminim ki adalet yerini bulacak. Bence tutuklu olarak yargılanması lazım” dedi.
Başkalarının da canını yakabilir”
R.G.’nin tutuklu olarak yargılanması gerektiğini dışarda olmasının başka insanlar için risk teşkil ettiğinin söyleyen Çukur, “Böyle bir insanın bu şekilde bir iş yapmasının kesinlikle yasaklanması lazım. Şu anda benim davam sürüyor, avukatıma ve adalete sonuna kadar güveniyorum. Eminim yaptığı cezasız kalmayacak. Aslında tutuklu yargılanması gerekiyor, serbest kaldığı zaman başkalarının da canını yakabilir. Bana plazma pen, dudak dolgusu, botoks, bir de benimi aldı. Bu işlemleri bir güzellik uzmanının yapmayacağını çok iyi biliyorum” ifadelerini kullandı.
“Tek hatam diplomalarına bakmamak oldu”
Seyyar olarak VIP araçta işlem yapan R.G.’nin kendisini dermatolog olarak tanıttığını ve doktor olduğunu söylediğini vurgulayan Hicran Çukur, “Ankara Üniversitesi’nde okuduğunu söyledi. Ama benim tek hatan onun diplomalarına bakmamak oldu. İşlemleri yaptı ve cildim berbat oldu. Ve ben özel bir hastanede tedavi görerek tekrar cildimi yenilemeye çalıştım. Ama yine de kalıcı izler var. Alın bölgemde ve elmacık kemiklerimde izler kaldı” dedi.
“Başkalarının da canı yanmasın”
R.G.’nin genelde Almanlara işlem yaptığını söyleyen Çukur, "Türklere yapmıyorum, Türkler sorunlu oluyor’ demişti. Ama ben şunu anladım, benim cildim mahvolduktan sonra Almanlara yapıyor çünkü onlar yurt dışına gidiyor. Bir daha geri dönmüyor, nasıl şikayetçi olacağını bilmiyor. Birkaç Alman bize yazdı, bize yardımcı olun, bize de böyle şeyler yaptı. Ama bizi tehdit ettiği için biz suç duyurusunda bulunamıyoruz. Bizim Türkçemiz yok, bize yardımcı olur musunuz dediler. Bana yaptığı işlem nedeniyle ben kendisinde şikayetçi oldum. Ve eminim ki adalet yerini bulacak. Türk veya Alman fark etmez, başkalarının da canı yanmasın” ifadelerini kullandı.
"Eşimin psikolojisi bozuldu”
R.G.’nin yaptığı işlemler nedeniyle çok sayıda mağdur olduğunu ve birçoğunu tehdit ettiğini öğrendiklerini iddia eden Serkan Çukur ise, “VIP lüks bir araç yapmış kendisine milleti öyle bir kandırıyor ki, tabii bizi de kandırdı, bizde mağdur olduk. Hatta çok kötü yorumlar aldık. Kendisini dermatolog, doktor olarak tanıttı. Bizde güvendik, yaptırdık. Ama yaptırdıktan sonra eşimde lekeler kaldı. Hamının psikolojisi falan çok bozuldu. Bayağı bir süreç gerekti kendisine gelmesi için. Hala zaman zaman aynanın karşısında psikolojisi bozuluyor” dedi.
“Bize ulaşan çok sayıda mağdur var”
R.G.’nin gözaltına alındığını duyduklarında sevindiklerini söyleyen Serkan Çukur, “Aracı falan aranmış. Sevindik, ama bugün adli kontrol ile serbest bırakıldığını öğrendik. Olmaması gereken bir şey, tutuklu olarak yargılanması gerekiyor. İnsan dahi öldürebilecek şekilde bir insan diye düşünüyorum. Bir doktor uzman olmadan bu tür işlemlere giriliyor. Bu kişinin tutuklu yargılanıyor olması gerekir. Ama adalet yerini bulacak, avukatımıza, hakim ve savcılarımıza güveniyoruz. Umarım bu karar değişir” ifadelerini kullandı.
“Mağdurları tehdit etmiş”
Sosyal medya üzerinde kendisine çok sayıda mağdur Alman vatandaşının ulaştığını belirten Serkan Çukur, “Bana sosyal medyadan da çok fazla mesaj geldi. Alman vatandaşları ulaştı bana, kendileri de mağdur olmuşlar. Tehdit edildiklerini söylüyorlar. Yaptırdıkları işlemleri falan gönderdiler. Bu kişiyi kendisini şikayet ederse veya sosyal medyada paylaşırsa canıyla tehdit etmiş. Benden de yardım istediler. Bunun gibi birkaç kişi bize ulaştı. Korktuklarından artık Türkiye’ye de gelemiyorlar. Umarım, adalet yerini bulur, tutuklanır ve cezasını alır” şeklinde konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini, kayınpederini, kayınvalidesini ve 12 yaşındaki kayınbiraderini öldüren şüpheli Ömer Coşkun, jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili şüphelinin ba
Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı, yürütülen soruşturmalar kapsamında yasa dışı sanal bahis ve kumar sitelerine bankacılık işlemleri aracılığıyla para yatırdığı belirlenen 654 kişi hakkında idari işlem yapılması amacıyla ilgili valiliklere ihbarda bulunulduğun
İran Devrim Muhafızları Ordusu, "Gerçek Vaad 4" operasyonunun 88’inci dalgasında Lübnan Hizbullahı ile Irak ve Yemen’deki direniş güçleriyle birlikte ABD ve İsrail’e ait üs ve askeri merkezlerin hedef alındığını duyurdu.İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO
Uşak Belediyesi’ne yönelik ’rüşvet’ ve ’usulsüzlük’ iddialarıyla düzenlenen ikinci dalga operasyonda gözaltına alınıp İstanbul’a getirilen aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Keskin, tutuklanan Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın gönül ilişkisinde ol
Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda; ruhsatsız tabanca ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre Akpınar ilçesinde jandarma ekiplerince ruhsatsız silah taşıyan kişilere yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında bir şüpheliye ait ev v
Isparta İl genelinde son bir haftada polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde 28 bin 758 kişi sorgulanırken, 34 aranan şahıs yakalandı.Isparta İl genelinde polis sorumluluk bölgelerinde 22–28 Mart 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimler
Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü, tüm ekipmanları üzerinde olduğu için kazayı yara almadan atlatırken, ehliyetsiz olduğu belirlenince 40 bin TL ceza kesildi.Alınan bilgiye göre, Kurtuluş
Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Doğal Yaşam Alanı’nda aç kalan köpekler birbirlerini yediği görüntülerin ardından yapılan şikayet üzerine, avukat ve jandamının da katıldığı yeni incelemede, yeni ölmüş olduğu değerlendirilen 6 adet köpeğin kapalı bir alana
Çin Devlet Başkanı Şi, ABD’ye resmi ziyaret gerçekleştirecek
Şanlıurfa’da kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 3 ölü, 1 yaralı
03Batı Şeria'da 6 bin dönümlük yeni işgal planı onaylandı
04ABD, İran'a yönelik saldırılarını 13. gecede de sürdürdü
05İran, ABD'nin kara saldırısı ihtimaline karşı askeri hazırlıklarını artırdı
06İşgalcilerin Gazze'ye yönelik saldırılarında 3 Filistinli şehit oldu
07HAMAS lideri Hayye'den arabulucu ülkelere ateşkes çağrısı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük