Vodafone Türkiye, kurumların müşteri deneyimi alanındaki projelerinin başarısını değerlendiren 2 ayrı uluslararası ödül programından toplam 5 ödül...
Vodafone Türkiye, kurumların müşteri deneyimi alanındaki projelerinin başarısını değerlendiren 2 ayrı uluslararası ödül programından toplam 5 ödül aldı. Buna göre, Uluslararası Kurumsal Mükemmellik Ödülleri'nde (IBXA 23) 1 Altın ve 1 Gümüş ödüle layık görülen şirket, Avrupa Müşteri Deneyimi Ödülleri'nde (European CXA 23) ise 2 Gümüş ve 1 Bronz ödül aldı.
Vodafone Türkiye, uluslararası arenada kurumların müşteri deneyimi alanındaki projelerinin başarısını değerlendiren 2 ayrı ödül programından toplam 5 ödül aldı. Buna göre, Uluslararası Kurumsal Mükemmellik Ödülleri'nde (IBXA 23) 1 Altın ve 1 Gümüş ödüle layık görülen şirket, Avrupa Müşteri Deneyimi Ödülleri'nde (European CXA 23) ise 2 Gümüş ve 1 Bronz ödül aldı.
Vodafone Türkiye, Uluslararası Kurumsal Mükemmellik Ödülleri'nde, Pivony iş birliğiyle geliştirdiği "Müşterim Ne Diyor?" isimli müşterilerin sesini dinleme platformuyla "Müşteri İçgörüsünün ve Geribildiriminin En İyi Şekilde Kullanımı" kategorisinde Altın, "Hayhay" projesiyle de "Her İşin Odağında Müşteri" kategorisinde Gümüş ödül aldı.
Şirket, Avrupa Müşteri Deneyimi Ödülleri'nde ise "Hayhay" projesiyle "Her İşin Odağında Müşteri - Strateji" ve "Çalışan Liderliğinde Müşteri Deneyimi" kategorilerinde Gümüş, "Müşteri Merkezli Kültür" kategorisinde ise Bronz ödül aldı.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: "Vodafone Türkiye olarak, müşteri deneyimini derinleştirmeye yönelik çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürürken, yaptığımız her işin kalbine müşterilerimizi koymaya devam ediyoruz. "BirlikteMümkün" marka söylemimizden aldığımız ilhamı müşteri deneyimi stratejimizle harmanlayarak, müşterilerimizle olan her temas noktamızda onlara içten, çözüm odaklı ve destekleyici bir şekilde eşlik eden güvenilir yol arkadaşları olmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda büyük bir özveriyle hayata geçirdiğimiz projelerin bir kez daha ödüle layık görülmesi bizi ayrıca gururlandırdı. Ödül aldığımız kategorilerin bir şirketin müşteri deneyimi odaklı dönüşümünün olmazsa olmaz başlıklarında olması bizim için mutluluk vericiydi. Bu ödüller, hem bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor, hem de bizi daha fazlasını yapmak yolunda motive ediyor. Ödüllerde emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve Vodafone'un hizmet kalitesine güvenen müşterilerimize teşekkür ediyorum. Müşterilerimizin gönlünü kazanma yolunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."
Uluslararası prestije sahip ödül programları
Uluslararası Kurumsal Mükemmellik Ödülleri, global düzeyde maksimum performans ve inovasyon sergileyen şirketleri ödüllendiriyor. Kurumsal mükemmelliği bir işletmenin en iyi şekilde faaliyet gösterebilmesi için gereken ve başarısı kanıtlanmış pratiklerin bir araya gelmesi olarak tanımlayan program, hangi ölçekten olursa olsun, şirketlerin sınıfının en iyisi performansa sahip olma yolunda kaydettiği başarıyı değerlendiriyor.
Awards International tarafından düzenlenen Avrupa Müşteri Deneyimi Ödülleri ise müşteri deneyimi alanında Avrupa'nın başarılı şirketlerini ödüllendiriyor. Ödül alan şirketlere tanınırlık, kurumsal deneyim ve ilişki geliştirme gibi konularda önemli avantajlar sunan program, dünya çapında müşteri deneyimi standartlarının şekillenmesi ve gelişmesine de katkıda bulunuyor.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) vatandaşlardan gelen talepler üzerine başlattığı kampanya kapsamında, geri ödemeleri devam eden konut ve iş yerlerinin borç bakiyesini tamamen kapatan alıcılara yüzde 25 indirim uygulanacak. Başvurular, 19 Ekim'e k
Şanlıurfa'nın önemli tarımsal ürünlerinden fıstıkta hasat devam ediyor. Sıcak havaya rağmen üreticiler ve tarım işçileri sabahın erken saatlerinden itibaren tarlalarda mesai yaparken, fıstık üreticisi Adil Aslan İLKHA'ya konuştu. Aslan, geçen yıl etkili o
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), eylül ayına ilişkin imalat sanayisi kapasite kullanım oranı verilerini yayımladı. Eylül ayına ilişkin sonuçlar, 1982 iş yerinin İktisadi Yönelim Anketi'ne verdiği yanıtlar esas alınarak hazırlandı. Mevsimsel etkil
Altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününe sınırlı düşüşle başladı. 21 Eylül sabahı itibarıyla gram altın 6 bin 840 lira seviyesinde işlem görürken, ons altının fiyatı 4 bin 370 dolar bandında bulunuyor. Gram altının alış fiyatı yaklaşık 6 bin 840 lir
Hane gelirlerinin önemli bir bölümünün kira, gıda, ulaşım ve enerji gibi temel ihtiyaçlara ayrılması, vatandaşın ay sonunda tasarruf için ayırabileceği payı azaltıyor. Artan yaşam maliyetleriyle birlikte tasarruf yapmak zorlaşırken, yüksek enflasyon da ge
Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) tarafından İstanbul'da düzenlenen Ticaret Çalıştayı'na Bakanlık temsilcileriyle birlikte katıldı. Çalıştayın açılışında konuşan Uçarmak
Bakan Kurum, yaptığı açıklamada 5 yıllık Akıllı Şehir Eylem Planı'nın hazırlandığını belirterek, "Belediyecilik, trafik sistemleri, atık yönetimi başta olmak üzere hemen her alanda vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak 50 akıllı şehir uygulamasını hayat
Ticaret Bakanlığı, fındık üretimi ve ticaretinin yoğun olarak gerçekleştirildiği Ordu ve Giresun'daki ticaret borsalarında piyasa işleyişinin incelenmesi amacıyla müfettiş görevlendirdi. Ticaret Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, fındık piyasasındak
BM: Dünya genelinde 117 milyon insan yerinden edildi
Manisa merkezli dolandırıcılık operasyonunda 21 gözaltı
03Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Arakçi ile New York'ta görüştü
04"Çok önemli bir bakan cuma günü istifa edecek" iddiasına gözaltı
05Manisa'daki okul saldırısında 7 şüpheli tutuklandı
06Marmara Denizi'nde fırtına bekleniyor
07Tanju Özcan hakkında 217 yıla kadar hapis talebi
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor