Dünyaca ünlü isimler, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından Türkiye'ye taziye mesajları göndermeye devam ediyor.
Dünyaca ünlü isimler, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından Türkiye'ye taziye mesajları göndermeye devam ediyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından dünyaca ünlü isimler, Türkiye'ye destek mesajları göndermeye başladı. Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman, depremde zarar gören çocuklara yönelik UNICEF'in başlattığı yardım kampanyası linkini paylaşarak, "Kalbim, Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremden etkilenen herkesin yanında. Suriye ve Türkiye'deki çocuklara nasıl yardım edeceğinizi öğrenmek için alttaki linki tıklayın" dedi.
ABD'li şarkıcı ve oyuncu Demi Lovato da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Kalbim, mağdurlar ve depremden etkilenen herkesle birlikte" ifadelerine yer verdi.
Oscar ödüllü yıldız oyuncu Russel Crowe, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ah Türkiye. Kalbim. Haberler çok korkunç" ifadelerini kullandı.
Dünyaca ünlü Rus piyanist Evgeny Grinko da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen deprem yüzünden çok üzgünüm. Hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılar için acil şifalar diliyorum. Kalbim sizinle" mesajını paylaştı.
İsrailli müzisyen Mark Eliyahu da Türkiye ve Suriye bayrakları paylaşarak, "Kalbim sizinle" ifadelerine yer verdi.
ABD'li oyuncu Jennifer Garner, İngiltere merkezli Save The Children'ın Türkiye ve Suriye için başlattığı bağış kampanyasını paylaşarak, "Türkiye ve Suriye'deki ailelere yardım etmenin yollarını arıyorsanız, lütfen Save The Children'ın insani yardım faaliyetini dikkate alın" mesajını yayınladı.
Bollywood'un ünlü yıldızlarından Alia Bhatt ise Türkiye'deki deprem haberini veren bir paylaşımı alıntılayarak, "Bu yürek parçalayıcı" paylaşımını yaptı.
İran asıllı ABD'li oyuncu Shohreh Aghdashloo da, "Türkiye ve Suriye'den binlerce masumun hayatını kaybettiği deprem haberlerini duyunca yıkıldım. Yalnız olmadıklarını bilmeliler. İnsanlık hala hayatta olduğu için dünyanın her yerinden yardım geliyor. Kalbim etkilenen herkesin yanında" ifadelerini kullandı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sonucu Silopi ilçesinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyet ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda S.K.M. isimli şüphelinin valizinde bulunan 19 parça kıy
Barlık, ehliyet eğitim süresinde ve maliyetlerde yaşanacak değişikliklere de dikkat çekti. Yaz tatiliyle birlikte şehirler arası yolculukların arttığını belirten Barlık, sürücülerin sıcak hava, yorgunluk ve dikkatsizlik nedeniyle ciddi risklerle karşı kar
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 yılına ilişkin Güvenlik Birimine Gelen veya Getirilen Çocuk İstatistikleri'ni açıkladı. Verilere göre, 2025 yılında güvenlik birimlerine gelen veya getirilen çocukların karıştığı olay sayısı, bir önceki yıla göre yüz
ABD'de aralarında California, New York ve Washington'ın da bulunduğu 25 eyalet, Trump yönetiminin son gümrük vergisi kararlarını mahkemeye taşıdı. Eyalet başsavcıları tarafından ABD Uluslararası Ticaret Mahkemesi'nde açılan davada, yönetimin 1974 tarihli
Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.30 itibarıyla kapanışa göre yüzde 1,29 artarak 84,85 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün eylül vadeli varil fiyatı da 80,83 dolar olarak belirlendi. Petrol fiyatlarındaki yükselişte,
Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında gerçekleştirilen Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı'nda il genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları, alınan tedbirler ile suç ve suçlulara yönelik operasyonlar değerlendirildi. Valilikten yapılan açıklamay
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, meteorolojik veriler doğrultusunda kıyı bölgelerinde orman yangını riskinin kritik seviyeye ulaştığını belirterek vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. Yumaklı, bugün ve yarın başta Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İzmir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının önemli bir değişiklik göstermeyeceğini, sıcaklıkların genel olarak mevsim normalleri civarında, güney ve doğu kesimlerde ise yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi. Son
İstanbul Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük