Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Kasım 2022 - 10:13 Yorum: 0

Yağ hırsızı kameralara yakalandı, esnaf ’ihtiyacı varsa gelsin istesin’ dedi

Diyarbakır'da bir şahıs market yoğunluğunu fırsat bildi 600 TL değerindeki yağı çalarak kayıplara karıştı.

Yağ hırsızı kameralara yakalandı, esnaf ’ihtiyacı varsa gelsin istesin’ dedi

Diyarbakır'da bir şahıs market yoğunluğunu fırsat bildi 600 TL değerindeki yağı çalarak kayıplara karıştı. Durumu fark eden esnaf hırsıza isyan ederek ihtiyacı varsa çalmak yerine istemesi gerektiğini söyledi.

Olay, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Musa Anter Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki önce akşam saatlerinde marketin yoğun olduğu anda bir teneke yağ çalarak uzaklaştı. Durumu yolda geçen başka biri tarafından öğrenen esnaf, kamera kayıtlarından hırsızlık anını izleyince isyan etti. Market sahibi İdris Çakıl, hırsıza seslenerek çocuklarına haram lokma yedirmek yerine kendilerinin hazırladıkları yardım kolilerini istemelerini, hırsızlık yapmaması için çağrıda bulundu.

Şahıstan şikayetçi olduğunu da kaydeden Çakıl, "Gece mesai bitiminde içeride biraz yoğunluk vardı, o sırada müşterilerle ilgileniyorduk. O arada biri gelip bir teneke yağımızı çalmış. Çevre bizi iyi tanıyor, yolda geçen bir kişi gelip şahsın heyecanla elinde yağ ile gittiğini, iyi birine benzemediğini söyledi. Kameralarımıza baktık gelip bizden çaldığını gördük. Hırsızlık güzel bir şey değil; eğer ki, madde bağımlısıysa bir şey diyemem çünkü onları tutamazsın her şeyi yapabilirler. Ama yardıma muhtaçsan bizim kendimizin hazırladığı ihtiyaç kolileri var. İçerisinde her şey var, gariban oldu mu zaten veriyoruz. Neden çoluk çocuğunun boğazına haram malı koyuyorsun, zoruma giden bu. O adamdan şikayetçiyim, yapmasın. Bugün benim canımı yaktı yarın başkasının canını yakmasın. Bir tenekesi 600 TL ama o para kolay kazanılmıyor. Burada 20 kişi çalıştırıyoruz, mesele para değil. Çocuklarına haram para götürüyorsun. İhtiyacın varsa gel vermediysem o zaman gel iste. Yağlarımızı normalde bantlamışız, o arada gelmiş almış, bunu yapmaya hakkı yok" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber