Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 24 Ocak 2023 - 23:08 Yorum: 0

Yakalanacaklarını anlayınca narenciyelerle dolu araçlarını bırakıp kaçtılar

Hatay'ın Dörtyol ve Erzin ilçelerinde narenciye bahçelerine giren hırsızlık şüphelileri yakalanacaklarını anlayınca narenciye dolu otomobil ve motosikleti...

Yakalanacaklarını anlayınca narenciyelerle dolu araçlarını bırakıp kaçtılar

Hatay'ın Dörtyol ve Erzin ilçelerinde narenciye bahçelerine giren hırsızlık şüphelileri yakalanacaklarını anlayınca narenciye dolu otomobil ve motosikleti bırakıp kaçtılar.

Edinilen bilgiye göre, Dörtyol Kuzuculu Mahallesi'nde ve Erzin İstasyon Caddesi üzerindeki 2 narenciye bahçesine gece saatlerinde giren kimlikleri belirsiz hırsızlık şüphelisi şahıslar ağaçlardaki narenciye meyvelerini toplamaya başladılar. Narenciye bahçelerinde bekçilik yapan M.Ç. ile N.E. meyve ağaçlar arasından sesler geldiğini fark ederek bahçeyi kontrol ettikleri esnada bagajı narenciye dolu 27 HJ 500 plakalı otomobil ve motosiklet ile karşılaştılar. Yakalanacaklarını anlayan hırsızlık şüphelileri geldikleri araçları ve ağaçlar arasında narenciye meyvesi topladıkları plastik kasaları bırakıp kaçtılar. Jandarma ekipleri ihbar üzerine hırsızlık şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

Bahçede terk edilip bırakılan araçlar çekici yardımı ile yediemin otoparkına çektirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber