Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yaşam 23 Haziran 2023 - 11:20 Yorum: 0

Çameli’nde bayram temizliği

Denizli’de Çameli Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmalarına hız kattı.Çameli Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından ilçe genelinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Yaz ayın...

Çameli’nde bayram temizliği

Denizli’de Çameli Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmalarına hız kattı.

Çameli Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından ilçe genelinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Yaz ayının gelmesi ve Kurban Bayramın yaklaşması ile başlatılan temizlik seferberliğinde, ilçe merkezi başta olmak üzere mahallelerde kaldırım kenarlarındaki ve kavşaklardaki yabani otlar temizlenip görsel kirliliğin önüne geçildi.
“Çameli için çalışmalara aralıksız devam edecek”
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş, kendisini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılmış kişiler olarak evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz ve ‘Evimiz Çameli ’ diyoruz. Çameli’nin cadde ve sokaklarından mahallerine kadar geniş bir alanda temizlik işlerine önem veriyoruz ve bu sayede ortaya tertemiz bir Çameli çıkıyor. Temiz bir Çameli anlayışıyla hareket eden belediyemiz, daha temiz, güzel ve yaşanılabilir bir Çameli için çalışmalara aralıksız devam edecek” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber