Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, yaptığı açıklama ile Kayseri OSB’nin 2024 yılı çalışmalarını ve 2025 yılı hedeflerini değerlendirdi.Başkan Yalçın, “Kayseri sanayisinin merkezi olan Kayseri OSB’nin Başkanı ve yönetimi olarak, sanayic...
Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, yaptığı açıklama ile Kayseri OSB’nin 2024 yılı çalışmalarını ve 2025 yılı hedeflerini değerlendirdi.
Başkan Yalçın, “Kayseri sanayisinin merkezi olan Kayseri OSB’nin Başkanı ve yönetimi olarak, sanayicilerimize olan hizmet yarışımızda bir yeni yıla daha girmenin heyecanını yaşıyoruz. Her bir sanayicimize sunduğumuz tüm hizmetlerin hem kalitesini yükseltmeye hem de memnuniyetinizi artırmaya dönük çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2025 yılı Kayseri OSB’de temel atma ve açılışlar yılı olacak” dedi.
Kayseri OSB sanayicisinin kıymetli oylarıyla ve büyük teveccühleriyle 24 Haziran 2022’de yola çıktıklarını belirten Başkan Yalçın, “Çıktığımız bu yolda büyük bir azim gösteriyor, bir orkestra ahenginde çalışıyor ve projelerimizle nakış nakış bölgemizi işliyoruz. Tüm yaptığımız işlerimizi; 1 kuruş dahi kredi almadan, 1 milimetrekare dahi arsa satmadan yapıyor, Kayseri OSB’yi en iyi şekilde yönetmeye, sanayicilerimizin haklı taleplerini ilgili makamlara iletmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
“Eğitimde öncü OSB’ler arasındaki yerimizi sağlamlaştırıyoruz”
Eğitim alanından çalışmalar ortaya koyduklarını kaydeden Başkan Yalçın, “Kayseri OSB Meslek Yüksekokulumuz, Özel Kayseri OSB Teknik Kolejimiz ve Anaokulumuz yeni anlayış ve kadrosuyla hizmet sunuyor. Teknik Bilimler Fakültesi, Mühendislik fakültesi ve Kayseri OSB Meslek Yüksekokulu binaları yapımı için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kayseri Üniversitesi, hayırsever Mehmet Altun ile protokol yaptık. Kayseri OSB olarak bu binaları sanayi-eğitim işbirliğinin güçlenmesi için kısa sürede önemli adımlar atmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
“Sanayicimizin güvenliğini önemsiyoruz”
Kayseri OSB sanayicisinin güvenliğinin öncelikleri olduğunun altını çizen Başkan Yalçın, “Kayseri OSB itfaiyemizin kadrosunu güçlendirerek, 7/24 her an sanayicilerimizin hizmetinde olduğunu gururla belirtmek istiyorum. Uygulamalarını sürdürdüğümüz Nizamiye Projemiz kapsamında tamamlanan 3 ana nizamiyemizin yanına 2025 yılı başında 4. ana nizamiye yapımı projemizi de ekleyeceğiz. Diğer 5 girişimiz için de farklı projelerimizi 2025 içinde bitirerek, otomasyona dayalı bölge giriş çıkış güvenliğini sağlamış olacağız. Bunun yanı sıra polisimizin gece devriye uygulamasına olan katkımızı da sürdürüyoruz.” diye konuştu.
“Hizmetin kalitesini yükseltiyoruz”
Kayseri OSB sanayicisine sundukları hizmetlerin kalitesinin en üst düzeye çıkması için büyük bir gayret sarf ettiklerini kaydeden Başkan Mehmet Yalçın, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 19 yeni aracı sanayicilerimizin hizmetine sunmuş durumdayız. Filomuzu yenilemeyi ve gençleştirmeyi sürdüreceğiz. Yenilen bilişim alt yapımız sayesinde bölgemiz genelinde iletişim alt yapısı hizmetlerimiz sorunsuz devam ediyor. E-OSB uygulamamızı da 2025’te kullanıma açarak, sanayicilerimize dijital ortamda da en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Yağmur suyu terfi hattımızın kapasitesini 2 katına çıkararak, geçmişte yaşanan manzaraların oluşmasının önüne geçmiş bulunuyoruz. Geride bıraktığımız sürede 85 kilometre olan yol ağımızın yaklaşık 50 kilometrelik kısmını yeni asfalta kavuşturduk. Hedefimiz görev süremiz içinde tüm yollarımızın asfaltını yenilemektir. Kayseri OSB fuar merkezimizde her ay 1 fuar yapma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ocak ayında Enerji Fuarıyla start alacak olan 2025 yılı fuar takvimi için 10 fuar anlaşması yaptık.” dedi.
“Sağlık hizmeti ihtiyacı bölgemizde karşılanacak”
Kayseri OSB’deki en büyük ihtiyaçlardan biri olan sağlık hizmeti sağlanması konusunda önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Yalçın, “Sağlık Merkezi Projemizde inşaat çalışmalarımız sona erdi. Sağlık Bakanlığı ile yapacağımız protokol ile tedavi cihaz ve ekipmanlarının temin edilmesi ve doktor atamaları sonrasında merkezimiz inşallah 2025 yılında sanayicilerimize, çalışanlarımıza ve bölge halkının hizmetine girmiş olacak. Böylesine önemli bir hizmeti siz değerli sanayicilerimizin ayağına kadar getirmiş olmaktan dolayı da büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.
“2025 temel atma ve açılışlar yılı olacak”
2025 yılının Kayseri OSB için temel atma ve açılışlar yapma yılı olacağının vurgulayan Başkan Yalçın, “Fevzi Mercan Cami yanı başındaki 40 kadar dükkân kapasiteli bir Yeni İş Merkezi inşaatı projemizde yılın ilk günlerinde yer teslimi yaparak, inşaatımızın temelini atacağız. İş merkezimizi de 2025 yılında bitirmeyi hedeflediğimiz iş merkezimiz, bölgemiz ticaretinin gelişmesine yeni ve önemli bir katkı sağlayacaktır. Bunun yanı sıra; Fevzi Mercan Cami Revak Yapımı Projemiz ve dağ parselleri mevkiinde Yeni Cami ve Yanında İş Yerleri Projemizi de 2025 yılında temel atma aşamasına getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.
“Her sıkıntıda sanayicimizin yanındayız”
Başkan Yalçın değerlendirmesini şu sözlerle sürdürdü:
“Sanayicilerimizin karşılaştığı irili ufaklı sıkıntılar karşısında gözümüzü kapatmıyor, üç maymunu oynamıyor, bu bizim işimiz değil diyerek kulağımızın üstüne yatmıyoruz. Sanayicimizin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır diyor, ne yapabiliriz diye canla başla çalışıyoruz. Yaşadığımız süreçte OSB Uygulama Yönetmeliği değişikliğine ilişkin yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında da hemen harekete geçerek, sanayicimizin yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdinde yaptığımız girişimlerimizle sürecin en kolay ve hızlı şekilde işlemesi, beraberinde sanayicimiz için en uygun noktaya taşınması için gayret sarf ediyoruz. Yönetim olarak, Kayseri OSB için için durmaksızın çalıştığımızı, planladığımız ve hayata geçirmeye başladığımız projelerimizle, sanayicilerimize en iyi hizmeti sunabilmenin çabası içinde olduğumuz bilinmesini istiyorum. Şehrimiz ve ülkemizin ve milletimizin refahının yükselmesi için durmaksızın çalışan sizlerin daha fazla üretmesi ve daha fazla ihracat yapabilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğimizin sözünün veriyor, bu vesile ile tüm sanayicilerimiz başta, hemşerilerimize ve milletimize bereketli ve bol kazançlı bir yıl diliyor, saygılarımı sunuyorum.”

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bursa’da Gemlik-Mudanya sahil yolu, Kurşunlu Mahallesi’nden itibaren meydana gelen heyelan sebebiyle trafiğe kapandı.Edinilen bilgilere göre, bölgede etkili olan yağışların ardından yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yolu trafiğe kapadı. Güvenlik ger
Düzce Üniversitesi Sürdürülebilirlik Ofisi, Sürdürülebilirlik ve Yeşil Kampüs Topluluğu (DÜSÜYET) ile Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DÜSTİBAM) katkılarıyla Beyköy’de fidan dikme etkinliği ile okullar yeşillendirdi.Düzce Ün
Aydın’da yarın öğlen saatlerinden sonra beklenen kuvvetli yağışlar için vatandaşlar uyarıldı.Meteoroloji’den yapılan açıklamada, "Aydın’da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (01.04.2026 Çarşamba) öğle saatlerinden sonra il genelin
DÜZCE(İHA) – Dr. Meryem Seçen Yazıcı, otizmin bir hastalık olmadığını belirterek "Otizmi aslında beynin dünyayı işleme biçimindeki bir farklılık olarak tanımlayabiliriz" dedi.Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim
Bartın’da yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusu görüntülendi.Ulus ilçesi Hisar Köyü yolunda aracıyla seyreden bir kişi, yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusunu görüntüledi. Yiyecek ararken sürüden ayrıldığı tahmin edilen
Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonuç verdi. Geçtiğimiz yıl 31 yıl aradan sonra Marmaris’i tercih eden Avusturyalı turistler bu yıl da rotasını değiştirmedi.Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde Alman ve Avusturyalı turistlere yönel
Tarım ve Orman Bakanlığı, Karadeniz Bölgesi’nde artan yangın riskine karşı hava gücünü devreye alıyor. Amasya’nın Merzifon ilçesine konuşlandırılacak yangın söndürme helikopteriyle, özellikle Orta Karadeniz’de muhtemel orman yangınlarına hızlı müdahale he
30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde, Ankara Sincan Belediyesi ev sahipliğinde öğrencilere çevre eğitimi, sürdürülebilir yaşam ve geri dönüşüm konularında eğitim verildi.Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından ilan edilen 30 Mart Uluslararası Sıfı
Karakurt: “Kayısıyı Korumak Malatya’nın Geleceğini Korumaktır”
Sanayi Esnafı Valilik Önünde Toplandı: 3 Gün Süre Verilen Esnaflardan Vekillere Sert Tepki
03Malatya’da Hava Dalgalı Seyredecek: Sıcaklık Düşüyor, Yağış Geliyor
04Malatya’da Bir Haftada Uyuşturucu, Asayiş Ve Okul Güvenliğinde Dikkat Çeken Veriler
05Yeşilyurt Hastanesi Personeline Yangın Eğitimi Verildi
06Adalet Bakanı Gürlek: ‘Yapay zeka avukatlık mesleğine alternatif olamaz’
07Kale’de Kıyılar Temizlendi
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük