Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:16 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 35 kaçak göçmen ku...10:15 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Öğretmenlere yönelik şiddet olaylarını ön...10:15 Kazada araçlar hurdaya döndü, alkollü çıkan sürücünün ehliyetine el konuldu10:14 Ayvacık açıklarında 38 kaçak göçmen yakalandı10:14 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Kamuda tasarruf programımız ile sadece zo...10:14 Kenti kaplayan toz bulutu dron ile görüntülendi10:13 Vali Eldivan Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini mak...10:13 YÖK Başkanı Özvar’ın Samsun temasları başladı10:13 Kayseri’de kaçakçılık operasyonları: 35 gözaltı10:13 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Tasarruf ve verimli kaynak kullanımı konu...10:12 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Mali disiplini esas alan bir siyasi yakla...10:12 Mersin’de hapis cezası ile aranan FETÖ üyesi eski kamu görevlisi yakalandı10:11 Elazığ’da kesinleşmiş hapis cezası olan 18 zanlı yakalandı10:11 Ticaret satış hacmi yıllık yüzde 10,5 arttı10:11 Bayburt’ta Anneler Günü dolayısıyla eğlence programı düzenledi10:11 Bursa’da piknik alanında satırlı masa kavgası...10:10 Endonezya’daki sel ve toprak kaymasında can kaybı 37’ye yükseldi10:10 MİT’ten HPG sözde sorumlusuna nokta operasyon10:10 Ege Ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği ilk encümen toplantısı yapıldı10:09 Bal arılarının yayla yolculuğu başladı
Magazin 01 Ağustos 2022 - 12:33 Yorum: 0

Yalıkavak Süperstar Ajda Pekkan hayranlarıyla doldu taştı

Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum'da verdiği konserde söylediği şarkılarla geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Yalıkavak Süperstar Ajda Pekkan hayranlarıyla doldu taştı

Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum'da verdiği konserde söylediği şarkılarla geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Yalıkavak'ta sahne alan Süperstar Ajda Pekkan söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu. Yıllara meydan okuyan Pekkan, Yalıkavak Günay Restoran'da yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Söylediği şarkılara gelen tatilcilerde eşlik etti. İzdiham yaşanan konserde giydiği siyah ve altın sarısı desenli elbise de dikkatlerden kaçmadı. Sevilen şarkılarını seslendiren Pekkan yaptığı dans şovlarla da göz doldurdu. Ayakta alkışlanan Pekkan birçok şarkısını sevenleriyle beraber söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber