Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:32 Göçmen kaçakçılığı suçundan aranan şahsı jandarma yakaladı10:32 8 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs uyuşturucu ile yakalandı10:32 Muaythai’de Kayserili sporculardan 23 Türkiye derecesi10:30 Büyükşehir Tiyatrosu ekibi yeni oyunlarını sahnelemek için gün sayıyor10:30 Bu kez anneler sahada kızları kenardaydı10:30 Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde yeni lisans ve ö...10:30 DTO Başkan Erdoğan vize sorununu aşmak için Litvanya Büyükelçisinden destek...10:29 Büyüdüğü çocuk yuvasının müdürü oldu, göremediği baba sevgisini çocuklara v...10:29 Bakan Şimşek: "Yakında ilave tedbirler de açıklanacak."10:28 Tuzla’da Anneler Günü coşkusu: Derya Baykal ile unutulmaz bir söyleşi gerçe...10:27 Uzmanından hamilelere yüksek şeker uyarısı10:27 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: “Kamuda verimliliği arttırarak tasarrufu am...10:26 Balkan Şampiyonası ödül töreni ören sahilinde yapıldı10:26 Hasketbol sezonu Ankara’da tamamladı10:26 Çermik’te çocuklar Kur’an-ı Kerim’e geçmenin sevincini yaşadı10:26 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: "Yeni pakette hedef hayat pahalılığını günd...10:25 Didim’de kanuna aykırı avlananlar denetime takıldı10:25 Uzmanından velilere uyarı: LGS’de başarının sırrı "pozitif iletişim"10:24 Jeoloji Mühendisi Kuruçay: "Kahramanmaraş merkezinde ’ters fay’ değil bindi...10:23 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "(Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi) Ka...
Magazin 27 Temmuz 2022 - 14:24 Yorum: 0

Yalıkavak’ta Mosso ve Göçer sesi yankılandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sahne alan Melek Mosso ve Ferhat Göçer hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yalıkavak’ta Mosso ve Göçer sesi yankılandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sahne alan Melek Mosso ve Ferhat Göçer hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Mosso'nun göbeği açık yırtmaçlı yeşil desenli elbisesi ise dikkat çekti.

Yaz turizmin göz bebeği Bodrum'da ünlü isimler sahne almaya devam ediyor. Dün gece Yalıkavak Günay Restoran'da sahne alan Melek Mosso sesi, tarzı ve performansıyla büyüledi. Yaklaşık 2 saat sahne alan Mosso hareketli parçalarıyla izleyenleri bir dakika bile yerine oturtmazken, duygusal şarkılar ile zaman zaman hüzünlendirdi. Hareketli parçalarda Mosso'nun dans performansı mest etti. Güzelliği ile dikkat çeken Mosso, yeşil desenli elbisesi ile kendini hayran bıraktı. Mosso'dan sonra Ferhat Göçer sahne aldı. Yaklaşık 2 saat boyunca sevilen parçalarını seslendiren Göçer'e hayranları eşlik etti. İzleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Göçer, şıklığı ve performansı ile büyük beğeni topladı. 2 ünlü ismin sahnesiyle izleyenler unutulmaz bir gece yaşadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber