Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Ekonomi 03 Şubat 2023 - 16:53 Yorum: 0

Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk, ocağa geçti döner kesti

Yalova'da bir döner restoranının açılışına katılan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, ocağa geçip bıçakla döner kesti.

Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk, ocağa geçti döner kesti

Yalova'da bir döner restoranının açılışına katılan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, ocağa geçip bıçakla döner kesti. Tutuk, bıçağı geri teslim ederken, "İşi erbabına bırakalım, biz siyasette kalalım. Usta işini yapsın" dedi.

Ziyafe İskender Vega Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi. İşletmenin açılış kurdelesini Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, AK Parti eski Yalova Milletvekili Şükrü Önder, Taşköprü eski Belediye Başkanı Şaban Ertan birlikte kesti.

Açılışta konuşan Tutuk, işletmeye hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Vega AVM'ye de hayırlı olsun. Bereketli olsun, ucuz olsun, güzel olsun" ifadesini kullandı.

Ardından döner ustasının teklifini geri çevirmeyen Tutuk, önce izledi sonra da döner bıçağını eline alarak döner kesti. Tutuk, bıçağı geri teslim ettiği sırada, "İşi erbabına bırakalım, biz siyasette kalalım, usta işini yapsın" dedi.

Ziyafe İskender İşletmecisi, iş insanı Ali Can Polat ise daha önce farklı sektörlerde boy gösterdiklerini anlattı. İlk kez bir restoran işletmesi açtıklarını ve hedeflerinin olduğunu anlatan Polat, "Öncelikle dedemizin adı olan Ziyafe'nin adını işletmede yaşattığımız için çok memnunuz. Bugün buraya gelerek aramızda olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu sevilen lezzeti Yalova'ya kazandırdığımız için de çok mutluyuz. Hedefimiz lezzetini değişime uğratmadan aynı kalitede birçok ilde en kısa ve en iyi şekilde yaymayı planlıyoruz. İnşallah hedefimiz 1 yıl içinde 10 şubeye ulaşmak. Yalova'da bir eksiklik vardı. Bunu tamamlamak istedik. İnsanlar bunun için Bursa'ya gitmesin diye, Yalova'nın da hak ettiğini düşünerek bu işletmeyi açmak istedik" diye konuştu.

Açılışın ardından katılımcılara ikramda bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber