Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:55 Köy çocukları kendi yaptıkları topaçlarla yarıştı08:54 Taş evlerin sis bulutları arasında kartpostallık manzarası hayran bıraktı08:49 Nemrut’ta Mayıs’ta bile kar kalınlığı 5 metreyi buluyor08:33 Tekvando Milli Takımı Avrupa Tekvando Şampiyonasında tüm madalyalara talip08:15 Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine karşı “Kalkan-21” operasyonu: 16 şüphe...06:25 Çameli Belediyespor şampiyonluk yolunda ilerliyor06:18 Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı02:35 1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 38 şüpheli tutuklandı02:27 Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu: 3 yaralı02:20 Bakan Tunç: “İstanbul’da 1 Mayıs gösterileri nedeniyle 65 kişi gözaltına al...02:19 İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise muk...01:46 Isuzu servis otoparkında yangın: Alev alev yanan 15 araçtan geriye iskeletl...01:34 Bingöl’de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti00:37 Ardahan’da Mayıs ayında kar sürprizi00:09 “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu h...00:07 Kayseri’de ’Huzur 38’ uygulaması yapıldı00:06 Kütahya’da uyuşturucu ticareti şüphelisi 1 kişi tutuklandı00:05 Hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonete tren çarptı: 1 ağır yaralı23:59 Kızını öldürmeye teşebbüs eden suç makinesi yakalandı23:49 Hamas: “İsrail saldırıları sürdürmekte ısrar ederek anlaşmaya varılmasını e...
Türkiye 25 Nisan 2024 - 17:09 Yorum: 0

Yalova Belediyesi şehre yeni sosyal donatılar kazandırıyor

Yalova Belediyesi, şehre yeni sosyal alanlar kazandırmaya ve zamana yenik düşen sosyal donatıları da yenileme çalışmalarına devam ediyor.İsmetpaşa Mahallesi’nde atıl durumda bulunan halı saha, Yalova Belediyesi tarafından yapılan tadil...

Yalova Belediyesi şehre yeni sosyal donatılar kazandırıyor

Yalova Belediyesi, şehre yeni sosyal alanlar kazandırmaya ve zamana yenik düşen sosyal donatıları da yenileme çalışmalarına devam ediyor.
İsmetpaşa Mahallesi’nde atıl durumda bulunan halı saha, Yalova Belediyesi tarafından yapılan tadilat çalışmasının ardından yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Seçkin Sokak’ta yer alan mini sahadaki çalışmada, zemine atılan betonun ardından üzerine suni çim halı döşenip sahanın çevresindeki demirler ve teller yenilendi.
Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “İlk olarak halı sahanın zemininde bir iyileştirme çalışması gerçekleştirdik. Zemine attığımız betonun ardından sahanın zeminine sentetik çim döşemesi gerçekleştirdik. Halı sahanın çevresindeki demirler ve tel örgüleri de yenileyerek daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladık. Atıl durumda bulunan halı sahayı yeniden mahallemizdeki vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.
MKP yeni parkına kavuştu
Yalova Belediyesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özlem Çakıroğlu Sokak’ta yer alan alana yeni bir park kazandırdı. İçinde yeni nesil oyun guruplarından oluşan çocuk parkı, vatandaşların oturacağı çatılı piknik masaları yer alıyor. Ayrıca parkla birlikte yeni bir halı saha da yapılarak kullanımına sunuldu.
Yalova Belediyesi, çocuk oyun alanları, oturma mekânları ve halı sahasıyla Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırmış oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber