Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 02 Nisan 2023 - 11:38 Yorum: 0

Yalova’daki çifte vatandaşlar Bulgaristan seçimleri için sandık başında

Bulgaristan genel seçimleri için Yalova'da kurulan 4 sandıkta oy verme işlemleri devam ediyor.

Yalova’daki çifte vatandaşlar Bulgaristan seçimleri için sandık başında

Bulgaristan genel seçimleri için Yalova'da kurulan 4 sandıkta oy verme işlemleri devam ediyor.

Yalova'da yaşayan yaklaşık 2 bin seçmen için Yalova merkez Gaziosmanpaşa İlkokulu, Çiftlikköy Beşyüzevler ve Altınova Subaşı beldesinde sandıklar kuruldu. Sabah saat 07.00 itibariyle başlayan oy verme işlemi saat 20.00'ye kadar sürecek. Gaziosmanpaşa İlkokulu'nda kurulan sandıklarda dileyen seçmenler dijital oy kullandı. Yalova Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Lütfi Özgür, Ramazan ayı nedeniyle sabah ilk saatlerde fazla bir katılım yaşanmadığını söyledi. Özgür, öğleden sonra daha yoğun bir katılım beklediklerini söyledi.

Özgür, Bulgaristan'daki Türklerin çoğunluğunu oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Partisi'nin (HÖH) de seçimlere girdiğini hatırlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber