Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:07 Başkan Ünlü, “Tüm emekçilerimize gösterdikleri çaba için yürekten teşekkür...15:05 Merkez Bankası Başkanı Karahan: “Yılsonu enflasyon beklentilerinin halen ta...15:04 Kütahyalı asker, 2 yıldır devam eden hayat mücadelesini kaybederek şehit ol...15:03 Netanyahu: "Anlaşma olsun ya da olmasın Refah’a karadan gireceğiz"15:03 İsrail polisi, Kudüs’te Türk vatandaşını öldürdü15:02 Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi15:01 Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü15:00 Eğitim-Bir-Sen’den Ankara’da öğrencisi tarafından bıçaklanan öğretmen için...14:58 Döner Avrupa ile kültürel bütünleşmenin simgesi oldu14:58 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Eyüpsultan Belediyesi’ne ziyaret14:57 Yıldırım düşen ahırda 7 inek telef oldu14:57 Abdullah Avcı: “Trabzonspor her zaman yarışmak zorundadır”14:57 İsrafa dikkat çekmek isteyen İtalyan ve Ürdünlü gençler artık malzemelerle...14:56 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Kilisliler ile bir araya geldi14:54 Tramvaya binmek için karşıya geçtiği sırada otomobilin çarptığı Erva, topra...14:53 Kayseri’de 4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 gözaltı14:53 Van’da yayla sezonu başladı: Besiciler ile çobanların sıkı pazarlığı başlad...14:53 Minik Cansu’nun İstiklal Marşı sevgisi14:53 İstanbul Digital Art Festival’e geri sayım başladı14:52 Online eğitim esnasında fenalaşan 22 yaşındaki fizik öğrencisi hayatını kay...
Asayiş 17 Nisan 2024 - 15:00 Yorum: 0

Yanan evden geriye beton yığınları kaldı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde dün çıkan yangın sonrası alevlere teslim olan müstakil evden geriye beton yığınları kaldı.Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatleri üzerine İlçeye bağlı Hanköy’de Ramazan Yazıcı’ya ait müstakil evde elekt...

Yanan evden geriye beton yığınları kaldı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde dün çıkan yangın sonrası alevlere teslim olan müstakil evden geriye beton yığınları kaldı.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatleri üzerine İlçeye bağlı Hanköy’de Ramazan Yazıcı’ya ait müstakil evde elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sararken, yangın itfaiye ekiplerinin yoğun mücadelesi sonrası söndürülmüştü.
Çıkan yangın sonrası baba ocağının adeta beton yığınına döndüğünü ve evin yıkılacağını söyleyen Hasan Yazıcı, “Yazları ve bayramda gelip kalıyorduk. İtfaiyeden öğrediiğimiz bilgiye göre elektrik aksamından kaynaklı çıkan yangın sonucu evde 3 tane tüp patlamış. Yazları kaldığımız evimizdi ve şimdi hiç bir şey kalmamış. Özel idaresi ekipleri geldi ve inceleme yaptılar ev tamamen yıkılacak artık, gücümüz yeterse yenisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber