Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Asayiş 03 Ağustos 2020 - 12:03 Yorum: 0

Yanan geri dönüşüm istasyonunda 300 bin TL zarar

Samsun'da bir geri dönüşüm istasyonunda dün akşam çıkan yangın sonrası 300 bin TL zarar oluştu.

Yanan geri dönüşüm istasyonunda 300 bin TL zarar

Samsun'da bir geri dönüşüm istasyonunda dün akşam çıkan yangın sonrası 300 bin TL zarar oluştu.

Yangın, Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan özel bir firmaya ait geri dönüşüm istasyonunda saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Alevler bir anda istasyonu sardı. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Alevler yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alınabildi. Yangında maddi zararın boyutu da gün ışıyınca ortaya çıktı.

Firmanın bölge sorumlusu Suat Canikli, "Biz bayram tatilinde kapalıydık. Saat 6'dan sonra da zaten çalışmamız yok. Gece de duran bir arkadaşımız yoktu. Gece 10.25 "te bir telefon geldi. Biz geldiğimizde yangın başlamıştı. Şu an erken konuşmak olmaz ama bir vatandaş duyarsızlığı da olabilir. Ondan şüpheleniyoruz araştırma da devam ediyor. Zararımız büyük. Ayrıştırma bandımız vardı o yandı. Kendimize ait mallarımız vardı. Yaklaşık 300 bin TL kadar bir zararımız var. Ancak onlar önemli değil. Can kaybımız yok. En büyük temennimiz bu" dedi.

Olayla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde duruluyor. Polisin yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

Yanan geri dönüşüm istasyonunda 300 bin TL zarar

Yanan geri dönüşüm istasyonunda 300 bin TL zarar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber