Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Mayıs 2024 - 11:47 Yorum: 0

Yaralı arkadaşını bırakıp kaçtığı kaza yerine geldi : Gözyaşlarına hakim olamadı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde otomobil ile kafa kafaya çarpışan motosikletin sürücüsü, yaralanan arkadaşını bırakıp kaçtı. Bir süre sonra kaza yerine gelen sürücünün, ehliyetsiz olduğu belirlendi. Polis ekiplerince yapılan alkol testi esnasın...

Yaralı arkadaşını bırakıp kaçtığı kaza yerine geldi : Gözyaşlarına hakim olamadı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde otomobil ile kafa kafaya çarpışan motosikletin sürücüsü, yaralanan arkadaşını bırakıp kaçtı. Bir süre sonra kaza yerine gelen sürücünün, ehliyetsiz olduğu belirlendi. Polis ekiplerince yapılan alkol testi esnasında sürücü gözyaşlarına hakim olamadı.
Kaza, Barış Mahallesi Doktor Zeki Acar Caddesi’nde meydana geldi. U.Ç. idaresindeki 41 ATH 891 plakalı motosiklet ile kadın sürücü İ.Ö. hakimiyetindeki 41 AHL 189 plakalı Fiat marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle U.Ç. ve arkasındaki yolcu A.K. motosikletle yola savruldu. U.Ç., yaralı arkadaşı A.K.’yi kaza yerinde bırakıp kaçtı. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulmasıyla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan A.K., ambulansta tedavi edildi.

Kaçtığı kaza yerine geldi
Bir süre sonra U.Ç. kaçtığı kaza yerine geldi. Kazayı yaptığını itiraf eden U.Ç.’ye polis ekiplerince alkol testi yapıldı. Alkol testi yapıldığı esnada U.Ç. gözyaşlarına hakim olmadı. U.Ç.’nin yapılan kontrollerde ehliyetsiz olduğu belirlendi. U.Ç. gerekli işlemler için polis ekiplerince karakola götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber