Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 23 Eylül 2022 - 16:48 Yorum: 0

Yaralı şahin, yolcu servisiyle DKMP ekiplerine gönderildi

Karabük'ün Eflani ilçesinde yaralı halde bulunan şahin tedavi edilmesi için kutu içerisine konularak yolcu servisiyle Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube...

Yaralı şahin, yolcu servisiyle DKMP ekiplerine gönderildi

Karabük'ün Eflani ilçesinde yaralı halde bulunan şahin tedavi edilmesi için kutu içerisine konularak yolcu servisiyle Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine gönderildi.

Eflani ilçesinde vatandaşlar tarafından yolun kenarında yaralı bir şahin bulundu. Durum hemen Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirildi.

Ekipler vatandaşlardan yaralı şahinin kendilerine gönderilmesini istedi. Eflani Belediyesi bünyesinde görevli veteriner hekim tarafından ilk müdahalesi yapılan şahin, kutu içerisinde konularak yolcu servisiyle Karabük'e gönderildi. Şehirlerarası Otobüs Terminalinden DKMP ekipleri tarafından teslim alınan şahin tedavisinin ardından doğal ortamına salınacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber