Battalgazi Belediyesi
Esenlik Marketler
SON DAKİKA
Motaş
Siyaset 10 Kasım 2022 - 11:53 Yorum: 0

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Anıtkabir’de düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma törenine katıldı

Yargıtay Başkanı Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Şahin ile birlikte, Anıtkabir'de düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma törenine katıldı.

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Anıtkabir’de düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma törenine katıldı

Yargıtay Başkanı Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Şahin ile birlikte, Anıtkabir'de düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma törenine katıldı.

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ile birlikte, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84'üncü yıl dönümünde, Anıtkabir'de düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenine katıldı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, yüksek mahkeme başkanları, bakanlar, kuvvet komutanları, siyasi parti başkanları, TBMM üyeleri, askeri personel ile kamu kurumlarının üst düzey temsilcileri de katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.