Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Haziran 2023 - 17:41 Yorum: 0

Elazığ’dan iki sporcu milli takım kampında

Sakarya’da düzenlenen Yıldızlar Ferdi Boks Şampiyonası’nda madalya alan Elazığ Belediyespor boksörleri Nisanur Yıldırım ile Sultan Nisa Çeliker, Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.Sakarya’da düzenlenen Türkiye Ferdi Boks Şampiy...

Elazığ’dan iki sporcu milli takım kampında

Sakarya’da düzenlenen Yıldızlar Ferdi Boks Şampiyonası’nda madalya alan Elazığ Belediyespor boksörleri Nisanur Yıldırım ile Sultan Nisa Çeliker, Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.
Sakarya’da düzenlenen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda şampiyon olan Nisanur Yıldırım ile ikinci olan Sultan Nisa Çeliker, elde ettikleri derecelerle 01-18 Temmuz tarihleri arasında Kastamonu Kadı Dağı Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde Yıldızlar Milli Takım Kampı’ndan davet aldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Öncelikle sporcularımızı tebrik ediyorum. Boks branşı şehrimizde köklü ve popüler bir branş ve Milli Takım havuzunda sporcularımız yer alıyorlar, katıldıkları müsabakalarda elde ettikleri derecelerle Milli Takımın dikkatini çekiyorlar. Sporcularımız genç ve önü açık inşallah daha iyi yerler de Elazığlı sporcuları görmeye devam edeceğiz. Sporcularımızı ve antrenörümüz Cemil Döndü’yü bir kez daha tebrik ediyor, Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber