Antalya’da bir kişi, yaşadığı evin banyosunda boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili ölen kişinin, aynı evde yaşadığı erkek arkadaşı gözaltına alındı.Olay, saat 17.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi C...
Antalya’da bir kişi, yaşadığı evin banyosunda boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili ölen kişinin, aynı evde yaşadığı erkek arkadaşı gözaltına alındı.
Olay, saat 17.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanın 1. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kişinin dairenin balkonuna çıkarak arkadaşının öldürüldüğünü söyleyen ve yardım çığlıkları attığını gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Verilen adrese gelen ekipler daireden içeri girdiklerinde banyoda isminin Nida Nazlıer (45) olduğu öğrenilen transseksüel bireyin hayatını kaybettiğini belirledi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonucu Nida Nazlıer’in yüzü ve boğazında bıçak darbeleri olduğunu belirlendi.
1 kişi gözaltında
Olayda kullanıldığı düşünülen bıçak ise apartmanın girişinde bir saksı içerisinde bulundu. Bıçak incelenmek üzere delil torbasına konurken, bu sırada olayı haber alarak olay yerine gelen Nazlıer’in yakın arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşları Nazlıer’i en son öğlen saatlerinde gördüklerini belirtti. Balkona çıkarak yardım istediği öğrenilen ve uzun süredir Nazlıer ile aynı evi paylaşan erkek arkadaşı H.İ. (23) ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Nida Nazlıer’in cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekiplerin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Şişli’de bir araç, kaldırımda yürüyen vatandaşların arasına daldı. Kazada yaralananların olduğu öğrenilirken, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.
Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve ifadesinin ardından serbest bırakılan spiker Ela Rümeysa Cebeci ifade vermek için adliyeye geldi.Medya çalışanlarına yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına al
Karabük’te mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bir eve giden belediye ekipleri, ev ve bahçeden yaklaşık 10 kamyon çöp çıkardı.Olay, 100. Yıl Mahallesi 1033 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Mustafa T.’ye ait evden uzun süredir kötü kokuların gelmesi üzerine ma
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde çöp toplama aracı ile otomobilin karıştığı kazada, çöp kamyonunun arkasında görev yapan belediye personeli yaralandı.Kaza, sabah saatlerinde Bahçe ilçesine bağlı İslam Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çöp to
Afyonkarahisar’da jandarma tarafından bir iş yerine yapılan baskın da piyasa değeri 1 milyon 200 bin TL olan 2 bin 200 şişe kaçak parfüm ele geçirildi.Olay, kent merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kaçak parfüm dolum tesisi olarak kullanılan
Eskişehir’de otomobile yandan çarpan elektrikli bisikletin sürücüsü yaşlı adam ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.A. (51) isimli erkek şah
Tuzla Tersanesi’nde bulunan "Zein 1" isimli gemi henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınırken, yanan gemi havadan görüntülendi.Olay, saat 12.15 sıralarında Tuzla Tersaneler Cadde
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry’nin ölümüyle suçlanan iki doktordan Mark Chavez, sahte yollarla temin ettiği ketamini başka bir doktora sattığı suçlamasıyla 8 ay ev hapsi, 3 yıl denetimli serbestlik ve 300 saat toplum hizmeti cezasına çarptırıldı.
Güllü’nün oğlu savcıya müşteki olarak ifade verdi: "Atacağım camdan, atlayacak mısın camdan kelimelerini ablam Tuğyan söylüyor"
Trump, Suriye ve Filistin dahil 6 ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasakladı
03Bitlis’te okullar bir gün süreyle tatil edildi
04Kırıkkale’de park halindeki otomobil yandı
05Kayseri’de esnaf, boğazına şeker kaçan bebeği heimlich manevrasıyla kurtardı... O anlar kamerada
06Tokat Belediyesi’nde dinleme cihazı soruşturmasında 2 kişi tutuklandı
07Yalnız yaşayan yaşlı adam yangında hayatını kaybetti
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük