malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Haziran 2024 - 13:32 Yorum: 0

Yaşlı kadını yangından komşusu kurtardı

Bingöl merkeze bağlı Yeşilköy’de çıkan yangında bir ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında evde olan yaşlı kadını ise komşusu kurtardı.Alınan bilgilere göre yangın, merkeze bağlı Yeşilköy köyünde çıktı. Elektrik tesisatın...

Yaşlı kadını yangından komşusu kurtardı

Bingöl merkeze bağlı Yeşilköy’de çıkan yangında bir ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında evde olan yaşlı kadını ise komşusu kurtardı.
Alınan bilgilere göre yangın, merkeze bağlı Yeşilköy köyünde çıktı. Elektrik tesisatından çıktığı düşünülen yangını komşuları fark etti. O sırada evde olan 65 yaşındaki Kadriye Hişan’ın bağırması üzerine komşusu eve koştu. Komşusu Ramazan Koçakelçi, yaşlı kadını evden hızlıca çıkardı. Yangının büyümesi üzerine jandarma ve Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Ekipler ve vatandaşların desteğiyle yangın, diğer evlere sıçramadan söndürüldü ancak yaşlı kadının evi kullanılmaz hale geldi.
Evi yanan yaşlı kadını kurtaran komşusu Ramazan Koçakelçi, "Komşum benim, bağırınca koştum geldim. Elektrik tesisatından çıktı. Yangından Kadriye teyzeyi de ben çıkardım. Mutfaktan zor çıkardım, benim kaşım, saçlarım yandı. Teyze zaten garibandır, bütün eşyası yandı. Ev küle döndü, her şeyi yandı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri