Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç, Miraç Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin manevi iklimine dikkat çekerek, birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç, Miraç Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin manevi iklimine dikkat çekerek, birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.
Başkan Kılıç,Ülkenin ve İslam aleminin içinde bulunduğu zorlu süreçlerden çıkmak, barış ve huzurun tüm dünyada hakim olması için bu mübarek gecenin, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan dileyerek :
“Bölgenin,deprem başta olmak üzere çeşitli sıkıntılardan geçerken, toplumsal dayanışmayı artırarak, kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmemizi büyük önemsiyoruz. Miraç Kandili, aynı zamanda birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirme vesilesidir. Yüce Allah’ın rahmet ve bereket kapılarının açık olduğu bu anlamlı gecede, kırgınlıkları bir kenara bırakarak sevgi ve hoşgörüyü hakim kılmamız gerekiyor.
İnsanlığın bitmiş olduğu bir anda ortaya çıkan ve cahiliye döneminde bir güneş gibi insanların üzerine doğan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) en önemli mucizelerinden biridir Miraç. Miraç, Peygamberimiz HZ. Muhammed'in (A.S.) mukaddes ve manevi bir yolculuk yaşadığını bu gece aynı zamanda mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi ve 5 vakit namazın farz kılındığını gecedir” diyen Başkan Kılıç ; Bu duygu ve düşüncelerle, başta Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Miraç Kandili'ni tebrik ediyorum. Rabbim, bu mübarek gece hürmetine dualarımızı kabul eylesin, geleceğe huzur, barış ve kardeşlik getirsin."dedi.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
BM: Gazze'deki sınır kapılarının kapalı kalmasından derin endişe duyuyoruz
İstanbul'da tek katlı iş yerinde çıkan yangın söndürüldü
03Ebola salgını yayılıyor: Kongo'dan sonra Uganda'da vaka sayısı artıyor
04Korsan taşımacılık yapan sürücüye 100 bin lira ceza
05Gaziantep'te düğün dönüşü kaza: Ölü ve yaralılar var
06Gazze'de katliam sürüyor: 7 Filistinli şehit oldu
07Trump: İran ile savaşın yeniden başlamasını beklemiyorum
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük