Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:11 Seyir halinde bir anda alev alan araç kullanılamaz hale geldi05:00 Aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti, önündeki 3 otomobile çarparak du...04:42 Kahvehaneye silahlı saldırı: Yaya olarak geldiler, ateş edip koşarak kaçtıl...03:11 ABD Başkanı Trump’tan esir takası yorumu: "Ne olacağını bilmiyorum"01:21 Hafif ticari araç iş makinesine çarptı: 1’i ağır 2 yaralı01:06 Ankara’da kontrolden çıkan otomobil kaldırımdaki elektrik panosuna çarptı:...00:22 KKM’den çıkış stratejileri kapsamında tüzel kişilerin hesap açma ve yenilem...00:18 Kur Korumalı Mevduat hesaplarından çıkış stratejisi kapsamında tüzel kişile...00:13 Bayburt’ta ailenin korunması ve güçlendirilmesi konulu toplantı yapıldı00:11 Bayburt’ta üreticiler süt hijyeni ve süt sığırcılığında sağım hijyeni konul...00:11 Elazığ’da silahlı kavga: 1’i ağır 2 yaralı00:09 Demirözü’nde uyuşturucu ile mücadele semineri düzenlendi00:09 Malatya’da bıçaklı saldırıya uğrayan polis memuru yaralandı00:07 Bayburt’ta eko köy projesi ile tarımda yeni bir sayfa açılıyor00:07 Görevdeki polise eksi 15 derecede doğum günü sürprizi00:06 Bitlis’te 1’nci ASKOM toplantısı düzenlendi00:06 Doğu’da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı00:05 DEM Parti yönetimi döneminde Batman Belediyesine alınan 192 kişinin iş akdi...23:57 Kaza yapan sürücü arabası için ağladı: "Ben ne yaptım ağabey?"23:56 Samsun merkezli suç örgütü operasyonunda 24 kişi tutuklandı
Siyaset 21 Şubat 2024 - 19:30 Yorum: 0

Yeniden Refah Partisi’nin Adana Yüreğir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun oldu

Yeniden Refah Partisi, 22. dönem AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Torun’u Adana’nın Yüreğir ilçesi Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala seçim sürecinin en çok konuşulan partisi Yeniden...

Yeniden Refah Partisi’nin Adana Yüreğir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun oldu

Yeniden Refah Partisi, 22. dönem AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Torun’u Adana’nın Yüreğir ilçesi Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.
31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala seçim sürecinin en çok konuşulan partisi Yeniden Refah Partisi’ne katılımlar devam ediyor. Yeniden Refah Partisi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, 22. dönem AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Torun partisinden istifa ederek, Yeniden Refah Partisi’ne katıldı. Torun’a rozetini partinin Adana İl Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Baysal taktı. Torun, aynı zamanda Yeniden Refah Partisi’nden Adana’nın Yüreğir ilçesi Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Abdullah Torun kimdir?
1968 Çermik doğumlu olan Abdullah Torun, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İngilizce bölümü mezunu. Orta düzeyde Almanca biliyor olmasının yanı sıra serbest avukatlık yapmaktadır. Özel şirket işletmecisi ve ortağı olan Torun, AK Parti’den 22. dönem Adana Milletvekili olarak görev yaptı. Torun, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber