Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 15 Nisan 2022 - 11:48 Yorum: 0

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, DP Genel Başkanı Uysal ile iftarda buluştu

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Ankara'da yaşayan Afyonlularla iftarda bir araya geldi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, DP Genel Başkanı Uysal ile iftarda buluştu

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Ankara'da yaşayan Afyonlularla iftarda bir araya geldi.

Afyonkarahisarlılar ve İlçeleri Dayanışma Derneği ve Sandıklılar Vakfı tarafından düzenlenen 13. Geleneksel iftar yemeği Yenimahalle Belediyesi Nergis Salonu'nda gerçekleşti. Kendisi de Afyonlu olan Başkan Yaşar iftara eşi Azize Yaşar ile katılırken Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonlu Bürokratlar ve Afyon Milletvekilleri de hemşerilerini yalnız bırakmadı.

"Ramazan paylaşımdır, hoşgörüdür"

Dualarla başlayan iftar yemeğinde Afyonlu hemşerileri ile aynı sofrayı paylaşmaktan onur duyduğunu söyleyen Yaşar, "Yenimahalle Belediye Başkanı olarak 13 yıldır görev yapıyorum. Ramazan'ın coşkusunu da Muharrem'in acısını da Yenimahalle'de yaşatmaya çalışıyorum. Türkiye'nin sıkıntıları var, dünyanın da sıkıntıları var, savaşlar var, açlık var. Ülkemizdeki sıkıntıları inşallah hep beraber aşacağız. Cumhuriyeti kuran toprakların, Kurtuluş savaşının kazanıldığı toprakların çocuklarıyız biz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti ve devleti ilelebet yaşayacaktır. Ramazan paylaşımdır, sevgidir, hoşgörüdür, barıştır, eline beline ve diline sahip olmaktır. Birlik beraberlik içinde, kardeşçe, kin ve nefretten uzak, ayrışmadan çocuklarımıza, torunlarımıza güzel bir ülke bırakacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber