Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 07 Haziran 2022 - 13:03 Yorum: 0

Yenimahalle’de yaz kursları başlıyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi YENİMEK yaz kursu kayıtları 7'den 70'e tüm Yenimahalleliler için başladı.

Yenimahalle’de yaz kursları başlıyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi YENİMEK yaz kursu kayıtları 7'den 70'e tüm Yenimahalleliler için başladı. 17 Haziran'a kadar kayıtlarını yaptıran vatandaşlar için 27 Haziran Pazartesi günü eğitimler start alacak.

Yaz kursları aracılığı ile binlerce yurttaşın yeteneklerini keşfetmesine ve meslek öğrenmesine olanak sağlayan Yenimahalle Belediyesi, Yenimahallelilerin keyifli bir yaz mevsimi geçirmesine fırsat sunuyor.

19 kurs merkezinde yapılacak olan YENİMEK Yaz Kurslarında; el sanatları, sanat ve tasarım, seramik ve cam teknolojisi, bilişim teknolojileri, fotoğraf çekimi, mantar yetiştiriciliği, ilk yardım, gümüş takı işlemeciliği, güzellik ve saç bakım hizmetleri, yiyecek ve içecek hizmetleri, emlak danışmanlığı, okuma yazma, müzik ve gösteri sanatları gibi birçok branşta alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim verilecek.

Yenimahallelileri kurslara davet etti

Yenimahallelileri yaz kurslarına davet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Kurslarımıza katılarak meslek edinen ve aile bütçelerine katkı sağlayan kursiyerlerimiz var. YENİMEK'e çok önem veriyoruz. YENİMEK sadece hobi kursları değil aynı zamanda meslek edindirme kurslarıdır. Daha da önemlisi bu kurslar insanları kaynaştırarak komşuluk, arkadaşlık ilişkilerini geliştiriyor, birlik ve beraberliği sağlıyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber