Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 30 Kasım 2022 - 11:48 Yorum: 0

Yenimahalle’nin 5’inci havuzu açılıyor

Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki 5'inci havuzu da içinde barındıran Ata Mahallesi Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi'ni yakında hizmete açıyor.

Yenimahalle’nin 5’inci havuzu açılıyor

Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki 5'inci havuzu da içinde barındıran Ata Mahallesi Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi'ni yakında hizmete açıyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, inşaatında sona gelinen Ata Mahallesi Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi'nde incelemelerde bulundu. Yenimahalle'nin 5'inci havuzu olma özelliğini taşıyan spor tesisinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Yaşar, "Tesisin yapımında sona geldik, son rötuşlar yapılıyor. Havuzu inşallah aralık ayında açacağız" dedi.

Çoğu büyükşehirde olmayan havuz sayısını Yenimahalle'ye kazandırdıklarını söyleyen Başkan Yaşar, "Yenimahalle'de 7'den 70'e herkesin spor yapması için birçok

projeyi hayata geçirdik. Şimdiye kadar ilçemize 4 yüzme havuzu kazandırdık. Şimdi ise ilçemizin 5'inci tam donanımlı yüzme havuzu ve spor tesisini Ata Mahallesi'ne konumlandırıyoruz. Yenimahalle'deki havuz sayısı çoğu büyükşehirde yok. Tüm Yenimahalle'ye hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Modern ve 5 yıldızlı bir tesis

Ata Mahallesi Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi'nin modern ve 5 yıldızlı bir tesis olacağını sözlerine ekleyen Yaşar, "Tesislerimizde herkes yüzme öğrensin, spor yapsın istiyoruz. Tesis, 6 bin 800 metrekare arsa üzerine yapıldı. İçerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, kafeterya, soyunma odaları, duş ve mescit bulunuyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber