Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Mayıs 2024 - 12:01 Yorum: 0

Yenişehir Belediyesi halk kartın aylık tutarlarını yatırdı

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesinin dar gelirli ailelere nakdi destek sağladığı ’Yenişehir Halk Kart’ın nisan ayı tutarları ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırıldı.Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sü...

Yenişehir Belediyesi halk kartın aylık tutarlarını yatırdı

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesinin dar gelirli ailelere nakdi destek sağladığı ’Yenişehir Halk Kart’ın nisan ayı tutarları ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırıldı.
Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Yenişehir Belediyesi, Yenişehir Halk Kart ile dar gelirli ailelere desteğini sürdürüyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in göreve geldikten sonra hayata geçirdiği ve ihtiyaç sahiplerine aylık nakdi destek sağlandığı ’Yenişehir Halk Kart’ın aylık tutarları kart sahiplerinin hesaplarına yatırıldı. Yenişehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve aile bütçelerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği ’Yenişehir Halk Kart’ uygulamasından bu ay 916 aile yararlandı.
Yenişehir Halk Kart uygulaması hem dar gelirli vatandaşlara hem de yerel esnafa can suyu oluyor. Halk Kart sahipleri, her ay kartlarına yatırılan tutarla sadece anlaşmalı yerel esnaftan alışveriş yapabiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber