Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 122:47 Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı22:33 Beton mikserinin içinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı22:30 Tekirdağ’da yolcu minibüsü otomobille çarpıştı: 3 yaralı22:25 Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç devrildi, facianın eşiğinden dön...
Ramazan 2015 05 Temmuz 2015 - 03:21 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyesi “Meydan İftar”ları

Yeşilyurt Belediyesi “Meydan İftar”ları organizasyonu ile gerçekleştirdiği iftar programları çerçevesinde Yeşiltepe Mahallesinde yaklaşık iki bin kişi ile aynı sofrada iftar yaptı.

Yeşilyurt Belediyesi “Meydan İftar”ları

MALATYA - Yeşilyurt Belediyesi “Meydan İftar”ları organizasyonu ile gerçekleştirdiği iftar programları çerçevesinde Yeşiltepe Mahallesinde yaklaşık iki bin kişi ile aynı sofrada iftar yaptı.

Yusuf Ateş’in okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ve “Kuran’a Göre Orucun Anlamı” konulu sohbetle devam eden etkinlik, ney dinletisi ve ilahi grubu tarafından seslendirilen ilahilerle iftar öncesinde manevi bir hava oluşturdu.

Çocuklarında unutulmadığı programda Yeşilyurt Belediyesi Tiyatro Grubu tarafından Nasrettin Hoca, Hacivat-Karagöz ve Keloğlan oyunları özellikle çocukların büyük ilgisini çekti.

İFTARA 7’DEN 70’E YOĞUN İLGİ

Aynı mahallede oturan mahalle sakinleri aynı sofrayı paylaşıp iftar etme ve Ramazan’ın birlik-beraberlik ruhunu yaşatma adına düzenlenen sokak iftarlarına 7’den 70’e yoğun ilgi vardı.

Yeşiltepe Mahallesinde kurulan iftar sofrasını ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaştı. Başkan Polat tek tek bütün masaları gezerek iftara gelen misafirleri selamladı.

Ramazan-ı Şerif'in oluşturduğu rahmet ve barış ikliminin dünyadaki kan ve gözyaşını dindirmesini dileyen Başkan Polat, “Zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimize dualarımızda yer verelim. Rabbim kardeşlerimizin yardımcısı olsun, bu yaşananların en kısa sürede son bulmasını ümit ediyoruz ve Allah'a dua ediyoruz. İftar vaktinde elini semaya çevirip Allah'a dua eden herkesin şu anda zulüm altında acı çeken Müslüman kardeşlerimiz için de dua etmelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Meydan İftarlarının düzenlenmesinden dolayı Başkan Polat'a teşekkürlerini sunan mahalle sakinleri, "Meydan iftarları sayesinde aynı masada buluşup, hep birlikte dualarla orucumuzu açıyoruz” dediler.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber