Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Yetim Dayanışma Günleri

AFYONKARAHİSAR (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Afyonkarahisar'da yetimler için etkinlik düzenledi.Yetim Dayanışma Günleri kapsamında Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen etkinlikte, yetimlerle...

Yetim Dayanışma Günleri

AFYONKARAHİSAR (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Afyonkarahisar'da yetimler için etkinlik düzenledi.

Yetim Dayanışma Günleri kapsamında Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen etkinlikte, yetimlerle fidan dikildi, Frig Vadisi gezisi düzenlendi. Kaplıcaya götürülen yetimlerin keyifli saatler geçirmeleri sağlandı.

İHH Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ertürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, yetimlere çok büyük önem verdiklerini, onlara yönelik düzenlenen çalışmaların Allah'ın bereketine mazhar olacağını söyledi. 

Afyonkarahisar İHH'nın farklı konularda yardım çalışmalarının olduğunu dile getiren Ertürk, bunlar arasında en bereketli faaliyetin yetimlere sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Ertürk, kendilerine destek olan hayırseverlere ve iHH gönüllülerine teşekkür etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber